reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień. Bo ja też na mojego nawrzeszczalam... Całe szczęście, że on już wie że to tylko hormony ciążowe ;)

A ja właśnie nie zawsze mogę zrzucić to na hormony ciążowe, bo przed ciąża tez miewałam wahania nastroju i emocjonalne zachowanie.... mąż o tym doskonale wie dlatego nie ze wszystkiego chce mnie tłumaczyć ;p

reklama
Oj pamietaj, że u nas w grę wchodzą teraz hormony i często przesadzamy :(
Oby się poukładało. A długo juz razem jesteście?
U mnie wada i zaleta jednoczesnie jest to, ze sie bardzo przyjaznimy. Tylko momentami mam wrażenie, ze zapominamy o miłości i żyjemy jak brat z siostrą
No sporo 13 lat bedzie

No sporo 13 lat bedzie
No to się poukłada! Może też zapominacie, ze sie kochacie? Glupie ale serio czlowiek wpada w taka rutynę. Pozniej tylko wymagania od kazdej ze stron i zero inicjatywy. Pretensje tylko nikt nie mowi o co i na co. My tak czasami mamy, ze musimy poważnie porozmawic, wykrzyczec, wyplakac. Wtedy okazuje się, ze bardzo sie kochamy ale trzeba pracować nad tym.

No to się poukłada! Może też zapominacie, ze sie kochacie? Glupie ale serio czlowiek wpada w taka rutynę. Pozniej tylko wymagania od kazdej ze stron i zero inicjatywy. Pretensje tylko nikt nie mowi o co i na co. My tak czasami mamy, ze musimy poważnie porozmawic, wykrzyczec, wyplakac. Wtedy okazuje się, ze bardzo sie kochamy ale trzeba pracować nad tym.
Wiesz ciężki temat..... mój tz jest strasznie uparty ... jak to baranek

Wiesz ciężki temat..... mój tz jest strasznie uparty ... jak to baranek
Wierzę, ze prztrwacie ten trudny czas teraz i bedzie lepiej! Tak jak dziewczyny pisza szkoda lez i nerwow. Rano nedzie nowy dzien u Ciebie szczesciaro pewnie sloneczny to i humor sie poprawi :) zwalaj na hormony nalezy nam sie a maz niech przeprasza:)

Super , że część ma już doświadczenie w tej kwestii. Ja to zielona jestem i cenne są takie porady osób z doświadczeniem :)

Zgadzam się, bardzo fajne rady :) ja niestety nie mam za bardzo osób do radzenia się, tylko siostra mojego tż ma dzieciaczka który skończył rok ale oni jak coś mają kijowego np. wózek w tym przypadku to się nie przyznają i twierdzą że wszystko jest super i tak z każdą rzeczą więc ich nie ma się co radzić akurat :D także ja przede wszystkim opieram się na opiniach z internetu, artykułach i jak ktoś na forum posłuży opinią to też bardzo chętnie się dowiem

Ja nawet nie wiem co to za uczucie, zgagi nie miałam nigdy, maz z kolei ma bardzo często. Nie pomogę, bo nie wiem co na zgagę dobre:/
Ja mogę policzyć na palcach u jednej ręki kiedy dopadła mnie zgaga, z czego ostatnio było to przed pozytywnym testem ciążowym - to była ewidentna "czerwona lampka", że chyba coś jest na rzeczy ;))

reklama
Do góry