reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ciężki dzień mam dziś dziewczyny. Tak się pozarlan z tz że mam wszystkiego dość i zastanawiam się czy jest odpowiedni dla mnie i moich dzieci....... małżeństwo to najlepszy okulista.... chodzę i rycze od 4 popołudniu
Czemu faceci nas denerwują mając świadomość, że to nie jest dobre dla dziecka? :(( może połóż się spać, następnego dnia wszystko zazwyczaj widać w jaśniejszych barwach ;*

Ciężki dzień mam dziś dziewczyny. Tak się pozarlan z tz że mam wszystkiego dość i zastanawiam się czy jest odpowiedni dla mnie i moich dzieci....... małżeństwo to najlepszy okulista.... chodzę i rycze od 4 popołudniu
To chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień. Bo ja też na mojego nawrzeszczalam... Całe szczęście, że on już wie że to tylko hormony ciążowe ;)
Może u ciebie tez kwestia buzujacych hormonów i jak się przespisz to będzie lepiej

@Agatki mam nadzieję, że szybko mąż znajdzie jakieś ciekawe zajęcie, pamiętaj, że zawsze po burzy wychodzi słońce a poza tym nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, także trzymam mocno kciuki i czekam na twój dobry humor, bo stresu ci teraz nie potrzeba wcale. Buziak dla Was

To chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień. Bo ja też na mojego nawrzeszczalam... Całe szczęście, że on już wie że to tylko hormony ciążowe ;)
Może u ciebie tez kwestia buzujacych hormonów i jak się przespisz to będzie lepiej

@Agatki mam nadzieję, że szybko mąż znajdzie jakieś ciekawe zajęcie, pamiętaj, że zawsze po burzy wychodzi słońce a poza tym nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, także trzymam mocno kciuki i czekam na twój dobry humor, bo stresu ci teraz nie potrzeba wcale. Buziak dla Was
Kur..... dzis od bardzo bardzo dawna mam ochote ebnac drzwiami i nie wrocic

reklama
Oj pamietaj, że u nas w grę wchodzą teraz hormony i często przesadzamy :(
Oby się poukładało. A długo juz razem jesteście?
U mnie wada i zaleta jednoczesnie jest to, ze sie bardzo przyjaznimy. Tylko momentami mam wrażenie, ze zapominamy o miłości i żyjemy jak brat z siostrą

Do góry