Kaamilaaa
Fanka BB :)
A moze szklanka mleka, ciepla herbata mietowa, albo herbata z imbirem ?Nie mamnikt w domu nigdy zgagi nie miał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moze szklanka mleka, ciepla herbata mietowa, albo herbata z imbirem ?Nie mamnikt w domu nigdy zgagi nie miał
Na mnie rennie i maalox w miarę działały a z takich pod ręcznych rzeczy to cola daje radę, wiem, że niezbyt zdrowa ale mi pomaga na mdłości i zgageDopadła mnie zgaga! Tragedia chyba nie usnę orzez to... Nie mam w domu migdałów które niby pomagają a nie wiem co jeszcze dziala
Mleko nie przejdzie, bo nasila mi mdlosci [emoji23] a dzisiaj mi dokuczaja. Mam nadzieję, ze to jakaś jednorazowa akcja z ta zgaga ( wlosy juz urosly i wiecej sie nie powtorzy hehe)Może mleko spróbuj
Czemu faceci nas denerwują mając świadomość, że to nie jest dobre dla dziecka?Ciężki dzień mam dziś dziewczyny. Tak się pozarlan z tz że mam wszystkiego dość i zastanawiam się czy jest odpowiedni dla mnie i moich dzieci....... małżeństwo to najlepszy okulista.... chodzę i rycze od 4 popołudniu
Oo idę po chleb dziękiZjedz kawałek suchego chleba
Nie wiem a zwłaszcza że mamy teraz oczy w mokrym miejscu.....nie mam sily głowa mi chce pęknąć na półCzemu faceci nas denerwują mając świadomość, że to nie jest dobre dla dziecka?( może połóż się spać, następnego dnia wszystko zazwyczaj widać w jaśniejszych barwach ;*
To chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień. Bo ja też na mojego nawrzeszczalam... Całe szczęście, że on już wie że to tylko hormony ciążoweCiężki dzień mam dziś dziewczyny. Tak się pozarlan z tz że mam wszystkiego dość i zastanawiam się czy jest odpowiedni dla mnie i moich dzieci....... małżeństwo to najlepszy okulista.... chodzę i rycze od 4 popołudniu
Połóż się i spróbuj uspokoić emocje.. i nie płacz już!Nie wiem a zwłaszcza że mamy teraz oczy w mokrym miejscu.....nie mam sily głowa mi chce pęknąć na pół
Kur..... dzis od bardzo bardzo dawna mam ochote ebnac drzwiami i nie wrocicTo chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień. Bo ja też na mojego nawrzeszczalam... Całe szczęście, że on już wie że to tylko hormony ciążowe
Może u ciebie tez kwestia buzujacych hormonów i jak się przespisz to będzie lepiej
@Agatki mam nadzieję, że szybko mąż znajdzie jakieś ciekawe zajęcie, pamiętaj, że zawsze po burzy wychodzi słońce a poza tym nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, także trzymam mocno kciuki i czekam na twój dobry humor, bo stresu ci teraz nie potrzeba wcale. Buziak dla Was
Oj pamietaj, że u nas w grę wchodzą teraz hormony i często przesadzamyCiężki dzień mam dziś dziewczyny. Tak się pozarlan z tz że mam wszystkiego dość i zastanawiam się czy jest odpowiedni dla mnie i moich dzieci....... małżeństwo to najlepszy okulista.... chodzę i rycze od 4 popołudniu