Ja miałam rozne kola i pompowane i piankowe i mniejsze i większe, no i zdecydowanie najlepiej wypadły większe, pompowane i z przodu obrotowe z możliwością blokadyMnie też zdenerwowało to coś , jakby sytuacja miała miejsce na żywo chyba by zarobiła ode mnie w zęby
Ja gdzieś czytałam , że pompowane lepsze i też bym chciała z takimi kupić![]()
reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Super , że część ma już doświadczenie w tej kwestii. Ja to zielona jestem i cenne są takie porady osób z doświadczeniemJa miałam rozne kola i pompowane i piankowe i mniejsze i większe, no i zdecydowanie najlepiej wypadły większe, pompowane i z przodu obrotowe z możliwością blokady
Kaamilaaa
Mnie tez strasznie wkurzyla. Ehh szkoda naszych nerwów bo jak widac tego trolla to bardzo smieszylo [emoji53]@Kaamilaaa ja też dzisiaj mam takie bóle dołem, właśnie wzięłam nospe i magnez, zaraz zjem kolacje i idę się położyć
Ten troll mnie doprowadził do strasznego wkur...a
@Vivienne 1 bardzo podobny do bugaboo, bardzo ładny tylko ma piankowe koła, a ja wolę na pompowanych
@Wiol86 na wątku ze zdjęciami brzuszków kokosova wrzuciłam link gdzie można sobie pobrać za darmo
Jutro idę rano na badania, mam nadzieje, że jakoś wytrzymam głodna i nie padne po drodze ...
Silje1008
@Silje1008 mnie pomagały zwykle otręby z jogurtem i do tego śliwki, najlepiej wędzone a nie suszone
Owsianki wysuwam codziennie na śniadanie, ale śliwki i jabłka muszę wypróbować. Dzięki dziewczyny
Kaamilaaa
Masz Rennie ?Dopadła mnie zgaga! Tragedia chyba nie usnę orzez to... Nie mam w domu migdałów które niby pomagają a nie wiem co jeszcze dziala
Nie mamMasz Rennie ?
Madelaine701
Może mleko spróbujNie mamnikt w domu nigdy zgagi nie miał
Vivienne 1
Zjedz kawałek suchego chlebaDopadła mnie zgaga! Tragedia chyba nie usnę orzez to... Nie mam w domu migdałów które niby pomagają a nie wiem co jeszcze dziala
reklama
Vivienne 1
Ciężki dzień mam dziś dziewczyny. Tak się pozarlan z tz że mam wszystkiego dość i zastanawiam się czy jest odpowiedni dla mnie i moich dzieci....... małżeństwo to najlepszy okulista.... chodzę i rycze od 4 popołudniu