Kaamilaaa
Fanka BB :)
czyli ja też jestem już starszą Panią w wieku 27 lat
Wy sie smiejcie a ona tak serio [emoji14] no niesamowicie mnie wkurzyla, i nawet dalej wkurza [emoji53]Dołączam do zacnego grona 27-letnich pań starszych ^^ ...że mnie jeszcze klimakterium nie dopadło to szok D
No wejdz sobie i poczytaj, zazwyczaj nie pcham sie w takie slowne przepychanki ale dzis nie moglam odpuścić [emoji53]No coś Ty...
Ja mam mase znajomych co ostatnio urodziły dzieci powyzej 35rz. Czesto sa bardziej zadbane niz te 20 latki. Nie kazdemu dane jest chcooazby znalezc faceta swoich marzen w wieku 20-25 lat.
No i niektore kobiety decyduja sie tez pozniej na kolejne dzieci.
Ja rodzilam pierwsze majac niecale 18 teraz bede miec niecale 23 i od dluzszego czasu mialam postanowione ze pozniej niz 24rz nie zachodze w ciążę ale w zyciu nie przyszlo by mi do glowy żeby w oceniac czy krytykować osoby ktore decyduja sie na dziecko w innym wieku niz ja..A poza tym, jak 16 to gowniara a 26 juz stara...niekiedy ta gowniara i stara beda lepszymi matkami niz te w idealnym przedziale.
Ale ufff moje jedno dziecko bedzie mialo lzej w życiu urodzilam przed 25 urodzinami
Zreszta tak jak tam napisałam, mam duzo znajomych w wieku 30-40lat ktore od lat staraja sie o dziecko, podchodza do iui, in vitro i to nie ich wina ze np musza starac sie 5,10 lat...a na ich miejscu gdybym przeczytała to co ta dziewczyna pisze zwyczajnie bylo by mi przykro.