Pianistka1991
Fanka BB :)
Dołączam do zacnego grona 27-letnich pań starszych ^^ ...że mnie jeszcze klimakterium nie dopadło to szok Dczyli ja też jestem już starszą Panią w wieku 27 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam do zacnego grona 27-letnich pań starszych ^^ ...że mnie jeszcze klimakterium nie dopadło to szok Dczyli ja też jestem już starszą Panią w wieku 27 lat
A poza tym, jak 16 to gowniara a 26 juz stara...niekiedy ta gowniara i stara beda lepszymi matkami niz te w idealnym przedziale.Nie, tutaj jest super [emoji14]
Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]
Ja też i jak dzisiaj weszłam do sklepu spożywczego to wyszłam ze sledziami, fasolką w sosie pomidorowym i kilkoma jeszcze produktami.....i jak wróciłam to nie wiedziałam co zjeść pierwsze [emoji16]O matko ja też ! Albo z fasolką szparagową <3 Ale ja co chwilę mam ochotę na coś innego I wszystko na raz [emoji23]
Kurde ja też!Dzięki... teraz będę szukać arbuza po sklepach -.- [emoji23]
Oczywiście [emoji3] zawsze sie mowi ze facet musi zrobić syna to moj sie wykazał z nawiązkąTrzeba im odpowiedzieć, ze dobry fachowiec robi tylko jedno( jak chłopak kolejny będzie )
W biedrze u mnie były takie malutkie po 4kg chociaz nie jakies tanie bo 4,5zl\kgKurde ja też!
Mój mi wczoraj powiedział, ze moze jednak 3 bedzie bo w sumie corka by sie tez przydalaOczywiście [emoji3] zawsze sie mowi ze facet musi zrobić syna to moj sie wykazał z nawiązką
Mi się też bardzo podobaJa wiem ze mam zamiar kupić ten, juz sie nie moge go doczekać [emoji4]Zobacz załącznik 920953
O matko, straszna tragedia .. oby jak najszybciej znalazł coś nowego ... Jak można zwolnić kogoś miesiąc przed świętamiDziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić