reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Nie, tutaj jest super [emoji14]

Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]
A poza tym, jak 16 to gowniara a 26 juz stara...niekiedy ta gowniara i stara beda lepszymi matkami niz te w idealnym przedziale.
Ale ufff moje jedno dziecko bedzie mialo lzej w życiu urodzilam przed 25 urodzinami :)

O matko ja też ! Albo z fasolką szparagową <3 Ale ja co chwilę mam ochotę na coś innego I wszystko na raz [emoji23]
Ja też i jak dzisiaj weszłam do sklepu spożywczego to wyszłam ze sledziami, fasolką w sosie pomidorowym i kilkoma jeszcze produktami.....i jak wróciłam to nie wiedziałam co zjeść pierwsze [emoji16]

Jak byłam mala to mialam troche podobne podejscie. Ja 10 lat mama pyta i co jak ta nowa nauczycielka? A ja co: stara juz taka ok 30stki :)
Moja mama mnie urodzila jak miala 33 :)

reklama
Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić
O matko, straszna tragedia .. oby jak najszybciej znalazł coś nowego ... Jak można zwolnić kogoś miesiąc przed świętami o_O:mad:

Do góry