reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A na co zwracacie uwagę przy zakupie wózka? to będzie nasz pierwszy i jestem zielona :)
dla mnie ważne by nie był ciężki i był zwinny bo będę nim zarówno przemieszczać się mpk jak i pakować do samochodu :) No i wiadomo że bezpieczny, solidnie wykonany

Ogólnie jestem z gondoli, która mam zadowolona. Pojemna, dobra amortyzacja, niestety nie najlżejsza. Ponoć wózki 2w 1 to do siebie maja, ze najlżejsze nie są. Ogólnie spacerówka jest taka sobie( mam xlandera xmoove), na wiosnę wymienię na lekka bugaboo

reklama
Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić

Jeju, Agatki bardzo mi przykro://// dlaczego tak zrobili skoro umowę na stałe miał podpisać? Tak bez uprzedzenia?

Nie, tutaj jest super [emoji14]

Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]

Nie przejmuj się:) niech sobie gada co chce:)
U nas większość po Czarnobylu i mamy się świetnie, prawda laski:)?

No coś Ty...
Ja mam mase znajomych co ostatnio urodziły dzieci powyzej 35rz. Czesto sa bardziej zadbane niz te 20 latki. Nie kazdemu dane jest chcooazby znalezc faceta swoich marzen w wieku 20-25 lat.
No i niektore kobiety decyduja sie tez pozniej na kolejne dzieci.

Oj tam, nie tłumacz się ;), jesteśmy staruszki i już :D

Ja się dzisiaj nie udzielam, ale mam moment załamania. Jutro z rana wizyta, a ja nie wiem czy to od stresu ale ledwo dzisiaj funkcjonuję. Brak apetytu, biegunka, wszystko mi się trzęsie. I w lydkach skurcze łapię. A noc prawie nieprzespana, w dodatku w nocy obudziłam się na siku i nie mogłam zasnąć tak mnie żołądek bolał [emoji26][emoji26]

reklama
Ja się dzisiaj nie udzielam, ale mam moment załamania. Jutro z rana wizyta, a ja nie wiem czy to od stresu ale ledwo dzisiaj funkcjonuję. Brak apetytu, biegunka, wszystko mi się trzęsie. I w lydkach skurcze łapię. A noc prawie nieprzespana, w dodatku w nocy obudziłam się na siku i nie mogłam zasnąć tak mnie żołądek bolał [emoji26][emoji26]

Przyłączam się i ja do Ciebie.. U mnie też jutro wizyta a do mnie wróciły wymioty... Do tego ból głowy i ledwie żyje

Do góry