Berry90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie kształtem przypomina już mały, zgrabny brzuszek ciążowy [emoji3526]Zmotywowana waszymi zdjęciami zrobiłam sobie i ... nie wiem. Nie wiem czy to co na nim widzę to mój tluszczyk czy już brzuszek [emoji23] waga mi wzrosła ledwie 0.5kg póki co ale już przed ciaza wstala się między 75-77 na 169cm...Zobacz załącznik 920874
Witam się i ja. Widziałam temat alko, ja to przed ciąża byłam amatorka wina czerwonego, czasem prosseco mocniejszego alko jakoś nigdy nie piłam. Dziwne ale nie ciągnie mnie w ogóle, a nawet odrzuca jak mąż pije piwo i potem mi huha
A właśnie pijecie w ciąży więcej wody, ja mam jakiś problem, przed ciąża min 3l zawsze musiałam mieć wode, a teraz nie mogę przyjąć płynów, a przecież potrzebuje tego maluch no i wody muszą z czegoś powstać
Dla mnie też ciążowyZmotywowana waszymi zdjęciami zrobiłam sobie i ... nie wiem. Nie wiem czy to co na nim widzę to mój tluszczyk czy już brzuszek [emoji23] waga mi wzrosła ledwie 0.5kg póki co ale już przed ciaza wstala się między 75-77 na 169cm...Zobacz załącznik 920874
Pisałaś gdzieś, że kiedyś ważyłaś dużo mniej - jesteś bardzo młoda i myślę, że po ciąży spokojnie jesteś w stanie do podobnej wagi wrócić.Ale raczej jestes wysoka bo na zdjeciu na pewno nie widac zebys wazyla 70kg [emoji6]
Ales ty szczupła [emoji173]
Ja licze ze na koniec ciazy bede miec gora 75 bo startowalam z 65 i nie chce sie załamać[emoji53]
Dokładnie u mnie tez tylko mąż wchodzi w gręDziękuję [emoji3526]
Dlatego ja na pewno nie wezmę nikogo oprócz narzeczonego [emoji6] to będzie mój pierwszy poród i dodatkowy stres bliskich nie będzie mi potrzebny, więc wolę jedynie wsparcie narzeczonego a wiem że on mnie nie zawiedzie [emoji6]
Nie umiem odpowiadać zaznaczając dwa cytaty ale Judyta26 I ElizaR - dzięki [emoji4]Dla mnie też ciążowy
Hmm no ciekawe jak to bedzie u kazdej z nas [emoji6]Piekny brzusio
Siedze na tej izbie przyjec i tak patrzę na te kobiety co przyjechaly rodzic i zastanawiam się jak to bedzie u mnie wyglądać teraz
Na 4 kobiety, 3 przyjechaly z mama a jedna z mezem. Te mamuśki bardziej przerażone niz moj maz byl przy pierwszym porodzie
Bardzo bym chciała, od 2015roku kiedy rzucilam fajki na dobre tyle przytylam i mimo regularnych cwiczen od ponad roku nic nie ruszalo wiec nie wiem czy sie pozbieram po tej ciąży. Poki co jestem zalamana tym ze tak czy siak za niedługo na wadze zobacze tą 7 z przodu...Pisałaś gdzieś, że kiedyś ważyłaś dużo mniej - jesteś bardzo młoda i myślę, że po ciąży spokojnie jesteś w stanie do podobnej wagi wrócić.
Powiem Ci, ze mi bardzo pomogla obecność męża przy porodzie. Myślę, że każda rodząca powinna miec kogos jako wsparcie chociaż no wiadomo jak cc to sie nie da.Hmm no ciekawe jak to bedzie u kazdej z nas [emoji6]
Ja wiem ze nie chce tz przy porodzie, wole sama choć myślę nad tym czy tz mamy nie poprosić zeby byla ze mną [emoji848] Bardzo bym chciała, od 2015roku kiedy rzucilam fajki na dobre tyle przytylam i mimo regularnych cwiczen od ponad roku nic nie ruszalo wiec nie wiem czy sie pozbieram po tej ciąży. Poki co jestem zalamana tym ze tak czy siak za niedługo na wadze zobacze tą 7 z przodu...