reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Uff ja już po
Dzidzia starsza na usg bo 12+5 a wg om 12+1
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)
Gratuluję syneczka [emoji6]
Super, że już coraz więcej z nas zna lub podejrzewa płeć bobasa :))

Wróciłam przed chwilą z pracy, to mój "ulubiony" dzień, lekcje od 7 do 19, ledwo żyję! Czekałam na moment żeby położyć się w szlafroku i Nic-Nie-Musieć. Ach :))

reklama
Kurde kupiłam dziś w lumpeksie na oko spodnie ciążowe h&m mama rozmiar L i okazały się dużo za duże :( mimo że noszę rozmiar L :(
Miałam to samo na początku ciąży. Mierzylam u kobiety (z olx) na swoje legginsy i myślę sobie "ok, akurat jak ciut przytyje". A w domu stwierdzIłam, że chyba z 30kg muszę przytyć żeby z pupy mi nie leciały ;-). Wystawilam ma olx-może też tak zrób ;-)

Dziewczyny czy któraś z Was ma problemy z wątroba? Dziś zrobiłam sobie próby i aspat mam 56 a norma do 35. Trochę mnie to martwi [emoji17]

reklama
Miałam to samo na początku ciąży. Mierzylam u kobiety (z olx) na swoje legginsy i myślę sobie "ok, akurat jak ciut przytyje". A w domu stwierdzIłam, że chyba z 30kg muszę przytyć żeby z pupy mi nie leciały ;-). Wystawilam ma olx-może też tak zrób ;-)
Chyba też wystawie na olx bo wątpię że aż tak przytyję :/

Do góry