reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczynki a ja dziś kończę 32 lata
... AAAA stara dupa[emoji39][emoji41] stawiam [emoji512]wirtualnego i [emoji477] buziaki miłego dnia

Wszystkiego najlepszego [emoji320][emoji320][emoji320]

Też mnie to wkurza. Tylko nie wiem z czego to się bierze. Piszę z telefonu (nie przez aplikację) i w swoich postach tego nie widzę, ale w innych (nie wszytskich) tak. Aż oczy i głowa mnie bolą...i uciekają mi posty, które są pomiędzy i pisane "normalnie".

Ja korzystam z aplikacji bb i widzę wszystkie emotki normalnie. Pianistka twoje też [emoji6]

Z tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście [emoji852]

A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry

No to ja też mam bobra w domu. Bo synek szlifowal ząbki na łóżeczku [emoji6]

Wszystkiego najlepszego [emoji320][emoji320][emoji320]

Ja korzystam z aplikacji bb i widzę wszystkie emotki normalnie. Pianistka twoje też [emoji6]

No to ja też mam bobra w domu. Bo synek szlifowal ząbki na łóżeczku [emoji6]

Hihi no własnie :D a ktoś się bardzo oburzył na pytanie o ślady ząbków co ja jako osoba będąca w pierwszej ciąży uważam że nie jest to nic nadzwyczajnego :D

Ja sie dzisiaj zle czuje. Po wczorajszym dniu wolnym mialam duzo pracy, prawie caly dzień siedziałam w jednej pozycji, mało chodzilam i teraz boli mnie tak jak wczoraj pisalam, jak przy rwie kulszowej. Teraz nawet jak leżę to mi caly czas bol promieniuje z prawego boku na nogę [emoji20]

A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...

reklama
Do góry