reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Co do glukometrow to różnice moga byc 10 a nawet 20 jednostek z jednej kropli krwi...dzisiejsze info od diabetologa (tak się wkurzylam po krzywej, że podjechalam zapytać).
Jak dla mnie bez sensu, to raczej napędzanie przemysłu niż faktyczna możliwość samokontroli. Co z tego, że na czczo pokaże 94, przecież to juz cukrzyca więc musisz kupowac paski! Gdyby pokazal mniej paski by nie schodzily...
Mój przykład i glukometr: na czczo 120,po 1h od glukozy 210... Wyniki krzywej:93,136,99!! Ponad 70 jednostek więcej [emoji15]
Szkoda tego 93, ale tragedii nie ma :)))

Uff ja już po
Dzidzia starsza na usg bo 12+5 a wg om 12+1
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)

Uff ja już po
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)
Super...kolejna odkryta płeć ;-)

Z tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście ☹

A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry
No to moja przyjaciółka miała w domu dwa małe bobry :p

reklama
Uff ja już po

Gratuluję synka :)

Do góry