reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
U mnie była taka sama sytuacja, lekarz prywatnie, a za prenatalne nie zapłaciłam ani grosza [emoji6]

Swoją drogą drogie przyszłe mamy... mam pytanie. Czy może któraś z Was usłyszała od swojego lekarza ciekawa diagnozę "dwóch sezonów macicy" ? Ja właśnie jestem takim przypadkiem I dalej do mnie to nie do końca dociera...

U mnie była taka sama sytuacja, lekarz prywatnie, a za prenatalne nie zapłaciłam ani grosza [emoji6]
No to dobrze :) bo juz myslalam, ze mnie jutro z kwitkiem odprawia. Niby ma być moj lekarz więc może nie będzie źle.
W ogóle to taki śmieszny jest ten lekarz :) bardzo młody i taki przystojny aż krępuję się przy nim.
Pochwalil mnie za segregator od mamyginekolog. Mówi "o widzę, że ma Pani segregator od Rogera" :)

A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
Mialam tak samo [emoji6] chodze prywatnie a dostalam skierowanie na nfz, na skierowaniu ginka zaznaczyla zle wyniki biochemiczne czy jakos tak i dopisala cukrzyca i niedoczynnosc tarczycy

reklama
Mialam tak samo [emoji6] chodze prywatnie a dostalam skierowanie na nfz, na skierowaniu ginka zaznaczyla zle wyniki biochemiczne czy jakos tak i dopisala cukrzyca i niedoczynnosc tarczycy
Mi zaznaczył, ze w poprzedniej ciąży powikłania i wady genetyczne czy cos takiego. Kamień z serca moge śmiało jutro iść :)

Do góry