reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A gdzie te emotki ? Ja nie widze [emoji53]

Ej wiecie co chyba zglupialam do reszty [emoji23] [emoji85] znalazłam na olx ciuszki w fajnej cenie bo 30zl za jakiesc 50sztuk i umowilam sie z babka na weekend jak bedzie u nas w miescie ze te wezme na pewno a sie okazuje ze ma jeszcze dodatko dwie reklamówki i w sumie za wszystko chce 50zl wiec biore [emoji85][emoji85]

Good deal :)

reklama
A nie miałaś przypadkiem stosu swoich? :-D :-D :-D Drażnię się :p Mam obiecane od koleżanki ubranka po synku (paczka z rozm 62 już sie na pakuje) a i tak szukam na olx dla dziewuszki. Mam nadzieję, że za 2tyg poznam płeć :-)

Dziewczyny, które chustuja...macie kurtki do chustowania? Do tej pory nie nosilam jakos bardzo dużo w chuscie...więc nie mialam specjalnej kurtki/bluzy. Teraz zaczynam się zastanawiać. Bo jednak plaża blisko-chustowac będziemy sporo, bo lubimy dużo spacerować po plaży; w październiku jak zacznie się robić chłodniej to mała będzie mieć 4m-ce...i tak zastanawiam się nad kurtka typu parka. Znalazlam nawet w spoko cenie (110-120zl) na olx z możliwością rozszerzenia z boku- na czas ciąży oraz z dokladana wkładka dla dziecka na czas chustowania. Z firmy Bon Prix. Co sądzicie? Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane.

Ja chustuję, miałam to szczęście, ze jurtą była duża, bo jeszcze ciążowa. Teraz jak zachustuje młodego to tez tak kurtkę większa nakladam. Swoją droga, czy ja jeszcze mogę go chustowac?
Moim zdaniem dajny pomysł, pod warunkiem, ze naprawdę będziecie w chuście spacerowały/ li :)

Kama, kupuj już większe rozmiarki:) 150szt bodziakow to ogrom:))))
Wiem [emoji85] poki co mam braki jedynie w rozmiarach od 80 wzwyż [emoji85] bo czesc oddałam, sprzedalam itd [emoji14]
Wiec w sumie juz nic bym nie musiała kupować ale ja lubie miec wiecej [emoji14]
Tym bardziej ze moj młody dość dlugo nosił te male rozmiry 50-56 no i czasami zdarzalo sie ze 10-20 dziennie trzeba bylo go przebierac wiec wole miec wiecej niz mniej [emoji14]

Witam się i ja, niestety od wtorku wieczorem ze szpitala. Znowu pojawił się atak kołki nerkowej a przy okazji mam już wyniki krzywej i nie wyglada to dobrze. Na czczo mam 117,7 po godzinie 200 a po dwóch zaledwie 60. Dzisiaj konsultacja diabetologiczna i zobaczymy co mi powiedza :(

Biedulko, zdrówka Ci zycze:**

Wiem [emoji85] poki co mam braki jedynie w rozmiarach od 80 wzwyż [emoji85] bo czesc oddałam, sprzedalam itd [emoji14]
Wiec w sumie juz nic bym nie musiała kupować ale ja lubie miec wiecej [emoji14]
Tym bardziej ze moj młody dość dlugo nosił te male rozmiry 50-56 no i czasami zdarzalo sie ze 10-20 dziennie trzeba bylo go przebierac wiec wole miec wiecej niz mniej [emoji14]
A jak Ci się trafi taki egzemplarz jak mój, że od razu 62?:-D :-D :-D

Wczoraj wynalazłam na olx wózek 2w1 taki jaki chciałam. Stan idealny, spacerówka nowa, gondola używana chwilę. Cena 2500, nowy kosztuje 3600.
Napisalam przez olx, ale od razu chcieli przejść na kotntakt sms.
Cena do negocjacji, to zapytałam czy się zgodzi na 2300 z wysyłką za pobraniem.
Odpowiedzieli mi że tak. No to ja cała ucieszona, wypytalam jeszcze o drobiazgi.
I nagle pani zmienia zdanie, że jednak nie wyśle za pobraniem bo dzwoniła do kuriera i na kasę musiałaby czekać 2 tygodnie. ????
Napisałam, że nie zrobie przelewu na 2tys osobie z internetu. No to chciała jakąś zaliczkę. Też powiedziałam że nie.
Za jakis czas pisze do mnie, że wyśle mi ten wózek.
Dopiero potem zobaczyłam, że ma nowe konto na olx. Jednak podziękowałam.
Przestraszyłam się, że może to oszuści i w paczce dostanę jakieś śmieci, a nie wózek.

Nawet jakbym otwierała przy kurierze, to chyba i tak najpierw się płaci kasę, a mi zostaje ewentualnie spisany protokół i sama musiałabym się martwić o zwrot kasy?

Ogłoszenie z miejscowości 400km ode mnie

Ostatnia edycja:
Ja chustuję, miałam to szczęście, ze jurtą była duża, bo jeszcze ciążowa. Teraz jak zachustuje młodego to tez tak kurtkę większa nakladam. Swoją droga, czy ja jeszcze mogę go chustowac?
Moim zdaniem dajny pomysł, pod warunkiem, ze naprawdę będziecie w chuście spacerowały/ li :)
Do plaży mam 1km przez las. Rodzinnie uwielbiamy dużo spacerować. Do szkoły córki ide i pol drogi po schodach, wiec w też tylko chusta. Chyba w styczniu sobie kupię ;-)

reklama
Do góry