reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A nie miałaś przypadkiem stosu swoich? :-D :-D :-D Drażnię się :p Mam obiecane od koleżanki ubranka po synku (paczka z rozm 62 już sie na pakuje) a i tak szukam na olx dla dziewuszki. Mam nadzieję, że za 2tyg poznam płeć :-)

Dziewczyny, które chustuja...macie kurtki do chustowania? Do tej pory nie nosilam jakos bardzo dużo w chuscie...więc nie mialam specjalnej kurtki/bluzy. Teraz zaczynam się zastanawiać. Bo jednak plaża blisko-chustowac będziemy sporo, bo lubimy dużo spacerować po plaży; w październiku jak zacznie się robić chłodniej to mała będzie mieć 4m-ce...i tak zastanawiam się nad kurtka typu parka. Znalazlam nawet w spoko cenie (110-120zl) na olx z możliwością rozszerzenia z boku- na czas ciąży oraz z dokladana wkładka dla dziecka na czas chustowania. Z firmy Bon Prix. Co sądzicie? Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane.
Ja jeszcze dwa tygodnie temu twierdzilam, że najwcześniej bede coś kupować koło 25-30 tygodnia, a teraz nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć, bo już bym coś kupiła hihi :) coś czuje, że po nowym roku jak wpadnę w szał zakupów to będzie masakra :p

reklama
Ja jeszcze dwa tygodnie temu twierdzilam, że najwcześniej bede coś kupować koło 25-30 tygodnia, a teraz nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć, bo już bym coś kupiła hihi :) coś czuje, że po nowym roku jak wpadnę w szał zakupów to będzie masakra :p
Ja mam tak samo i czekam na płeć. Jeśli chlopak to sporo juz mam więc bedzie głupio cos kupowac Ale jak dziewczynka to aż się sama siebie boje [emoji6][emoji16]

A nie miałaś przypadkiem stosu swoich? :-D :-D :-D Drażnię się :p Mam obiecane od koleżanki ubranka po synku (paczka z rozm 62 już sie na pakuje) a i tak szukam na olx dla dziewuszki. Mam nadzieję, że za 2tyg poznam płeć :-)

Dziewczyny, które chustuja...macie kurtki do chustowania? Do tej pory nie nosilam jakos bardzo dużo w chuscie...więc nie mialam specjalnej kurtki/bluzy. Teraz zaczynam się zastanawiać. Bo jednak plaża blisko-chustowac będziemy sporo, bo lubimy dużo spacerować po plaży; w październiku jak zacznie się robić chłodniej to mała będzie mieć 4m-ce...i tak zastanawiam się nad kurtka typu parka. Znalazlam nawet w spoko cenie (110-120zl) na olx z możliwością rozszerzenia z boku- na czas ciąży oraz z dokladana wkładka dla dziecka na czas chustowania. Z firmy Bon Prix. Co sądzicie? Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane.
Haha no wlasnie mam, ostatnio przeliczylam same body to mam ich tych w rozmiarach 50-62 150sztuk[emoji85]
Co bedziesz tyle czekać [emoji14] kupuj wcześniej [emoji14]

Witam się i ja, niestety od wtorku wieczorem ze szpitala. Znowu pojawił się atak kołki nerkowej a przy okazji mam już wyniki krzywej i nie wyglada to dobrze. Na czczo mam 117,7 po godzinie 200 a po dwóch zaledwie 60. Dzisiaj konsultacja diabetologiczna i zobaczymy co mi powiedza :(

Witam się i ja, niestety od wtorku wieczorem ze szpitala. Znowu pojawił się atak kołki nerkowej a przy okazji mam już wyniki krzywej i nie wyglada to dobrze. Na czczo mam 117,7 po godzinie 200 a po dwóch zaledwie 60. Dzisiaj konsultacja diabetologiczna i zobaczymy co mi powiedza :(
Biedna, trzymaj się Kochana... Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu

Ja mam tak samo i czekam na płeć. Jeśli chlopak to sporo juz mam więc bedzie głupio cos kupowac Ale jak dziewczynka to aż się sama siebie boje [emoji6][emoji16]
Ja nie mam żadnych rzeczy, więc stwierdziła, że muszę zacząć wcześniej i rozłożyć na raty żeby nie zbankrutować w jeden miesiąc hehe :D:p

A gdzie te emotki ? Ja nie widze [emoji53]

Ej wiecie co chyba zglupialam do reszty [emoji23] [emoji85] znalazłam na olx ciuszki w fajnej cenie bo 30zl za jakiesc 50sztuk i umowilam sie z babka na weekend jak bedzie u nas w miescie ze te wezme na pewno a sie okazuje ze ma jeszcze dodatko dwie reklamówki i w sumie za wszystko chce 50zl wiec biore [emoji85][emoji85]
Pewnie ze bierz,mega okazja, rozumiem ze dziewczece:D

reklama
Ja mam nadzieje ze ja ataku kolki nie będę miała. W lipcu doświadczyłam i dziękuję.... Chociaż kamienie mam więc i kolka może mnie dopaść....

Do góry