reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam się i ja, niestety od wtorku wieczorem ze szpitala. Znowu pojawił się atak kołki nerkowej a przy okazji mam już wyniki krzywej i nie wyglada to dobrze. Na czczo mam 117,7 po godzinie 200 a po dwóch zaledwie 60. Dzisiaj konsultacja diabetologiczna i zobaczymy co mi powiedza :(
Oj biedna [emoji31] zdrowka kochana [emoji8]
Pewnie ze bierz,mega okazja, rozumiem ze dziewczece:D
Czesc tak [emoji14] ja jakos mam przeczucie ze naszej corci juz nic nie wyrośnie wiec szaleje [emoji85]

reklama
Nie chcę mieć aplikacji a tak to wygląda z przeglądarki:
Screenshot_20181129-103640.png

Załączniki

• Screenshot_20181129-103640.png
    Screenshot_20181129-103640.png
    125,9 KB · Wyświetleń: 496
Witam się i ja, niestety od wtorku wieczorem ze szpitala. Znowu pojawił się atak kołki nerkowej a przy okazji mam już wyniki krzywej i nie wyglada to dobrze. Na czczo mam 117,7 po godzinie 200 a po dwóch zaledwie 60. Dzisiaj konsultacja diabetologiczna i zobaczymy co mi powiedza :(
Ojj, trzymaj się!!!

Dziewczyny, zaczekajcie z zakupami do końca grudnia. Zaczną się wyprzedaże to będziemy szaleć! Z reguły H&M, Zara, Next mocno schodzą z cen a ubrania mają świetne, więc nic tylko robić zapasy (jak ktoś zna płeć).
Ja w sobotę idę na targi Mamaville, chodzę tam regularnie, bo jest dużo rzeczy od małych sprzedawców, ręcznie szytych itp., póki co będę robić zakupy bardziej pod kątem mojej starszej córki, ale jak się coś trafi to kto wie :) Mam mnóstwo rzeczy po niej ale już wiem, że np. będę chciała kupić kokon dla malucha, więc może :)

reklama
Ja już po badaniu prenatalnymi.Wszystko w porządku :Ddziecko ma 6,5cm, 12,6tyg ciąży. Data porodu 7 czerwiec.
No i lekarz się skłania ku chłopczykowi! :):):) ale jak wiadomo to jeszcze loteria, ale ulga ogromna. Zdjęcia nie wklejam bo mało co widać.
Super ! Cieszę sie bardzo [emoji7][emoji7]

Do góry