reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja już po badaniu prenatalnymi.Wszystko w porządku :Ddziecko ma 6,5cm, 12,6tyg ciąży. Data porodu 7 czerwiec.
No i lekarz się skłania ku chłopczykowi! :):):) ale jak wiadomo to jeszcze loteria, ale ulga ogromna. Zdjęcia nie wklejam bo mało co widać.
Super wiadomości:) gratuluję :)
PS. Wczoraj wyszedł mi ten sam termin :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czy też ostatnio macie takie ciężkie noce? Ja się budzę 3 razy w ciągu nocy na siku od kilku dni, a potem nie mogę usnąć i żeby odespać potem śpię do 10 :(
Jeszcze do niedawna była jedna pobudka w ciągu nocy

Ja niby mam ciuszki po synku ale na pewno kupie jeszcze sporo :)
Duzo w sumie tez synka oddalam, zostawilam sobie tylko takie najpiekniesze wg mnie :)

Ja już po badaniu prenatalnymi.Wszystko w porządku :Ddziecko ma 6,5cm, 12,6tyg ciąży. Data porodu 7 czerwiec.
No i lekarz się skłania ku chłopczykowi! :):):) ale jak wiadomo to jeszcze loteria, ale ulga ogromna. Zdjęcia nie wklejam bo mało co widać.
Super gratulacje cieszę się, ze wszystko dobrze licze na takie same wiadomości dzisiaj popoludniu

Ja jeszcze dwa tygodnie temu twierdzilam, że najwcześniej bede coś kupować koło 25-30 tygodnia, a teraz nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć, bo już bym coś kupiła hihi :) coś czuje, że po nowym roku jak wpadnę w szał zakupów to będzie masakra :p
Spodziewam się czegoś bardzo podobnego u siebie [emoji3] ale wiesz co? Nie będę się przed tym bronić! [emoji23][emoji41]

Super wieści! ❤️

@Pianistka1991 nie wiem z czego to wynika ale w niektórych tak a innych nie:
Screenshot_20181129-111840.png

Załączniki

• Screenshot_20181129-111840.png
    Screenshot_20181129-111840.png
    89 KB · Wyświetleń: 289
reklama
Do góry