reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nigdy tak nie mialam, znaczy od jakis 3 tyg pobolewalo mnie wieczorem, zwlaszcza jak chcialam np przekrecic sie z jednego boku na drugi... ale dzis to jest gorzej caly dzien [emoji53]Nie straszcie [emoji53]Ale ze już ? Przeciez dzidzia jest mala to chyba ciezko zeby na jakies nerw naciskala i to w pozniejszym etapie raczej[emoji848]
A na jakim łóżku śpisz? Na twardym czy miękkim? Może zła pozycja spania. Nie przeciążałas ostatnio kręgosłupa?

reklama
Nigdy tak nie mialam, znaczy od jakis 3 tyg pobolewalo mnie wieczorem, zwlaszcza jak chcialam np przekrecic sie z jednego boku na drugi... ale dzis to jest gorzej caly dzien [emoji53]Nie straszcie [emoji53]Ale ze już ? Przeciez dzidzia jest mala to chyba ciezko zeby na jakies nerw naciskala i to w pozniejszym etapie raczej[emoji848]
Dzidzia mała, ale macica już się znacznie powiększyła, więc myślę że to możliwe. Ja w poprzedniej ciąży miałam od około 4 miesiąca. W którymś momencie po prostu minęło z dnia na dzień, ale umęczyłam się z tym bardzo.

A na jakim łóżku śpisz? Na twardym czy miękkim? Może zła pozycja spania. Nie przeciążałas ostatnio kręgosłupa?
Raczej sie nie przeciazylam, spie na wygodym srednio twardym łóżku tak jak do tej pory i wcześniej nie mialam takich boli [emoji53] ehh zapytam w poniedziałek ginki co ona o tym myśli

Szukałam prezentów na allegroszu:)
Widziałyście coś takiego :O
IMG_5113.JPG

Załączniki

• IMG_5113.JPG
    IMG_5113.JPG
    120,1 KB · Wyświetleń: 264
My też już po badaniu. Maleństwo caly czas ospałe i leniwe. Lekarz go stale budził. Wielkość ponad 7 cm. Według usg dziecko jest tydzien starsze. Wszystkie wyniki bardzo dobre. Ryzyko bardzo niskie. Płeć nieznana [emoji3]
20181128_191312.jpeg

Załączniki

• 20181128_191312.jpeg
    20181128_191312.jpeg
    78,6 KB · Wyświetleń: 270
reklama
Do góry