Grabcia123
Fanka BB :)
No dopiero po nowym roku poznamy płećPoczekaj do USG, napewno niedługo poznasz płeć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dopiero po nowym roku poznamy płećPoczekaj do USG, napewno niedługo poznasz płeć![]()
Mówił że najpóźniej 4.06 ale może być szybciej bo momentami wychodziło że dzidzia ma 7.3 a termin obliczył według 7 cmOj mnie tak, ale późnym listopadem to u mnie normalka [emoji14] mam nadzieję, że w połowie stycznia zacznę wracać do żywych.
Super! To jaki termin porodu teraz masz? Pewnie sam początek czerwca?
Dziękuję za słowa otuchy i dobre myśli dziewczyny!
Rany jak mi lekko na sercu teraz!
No i na opiekę tutaj nie powiem złego słowa, szybka reakcja, usg, badanie, wszystko załatwione.
Super, bardzo się cieszęKamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło saltaW macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Więc wszystko dobrze!![]()
Wygląda na rwe kulszowa lub nerwobole z powodu ucisku macicy, rozrasta się i zaczyna uciekać a różne narządy itpDziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]
Zaslinilam przez ciebie telefon
Super wieści, słodki maluchMy też już po badaniu. Maleństwo caly czas ospałe i leniwe. Lekarz go stale budził. Wielkość ponad 7 cm. Według usg dziecko jest tydzien starsze. Wszystkie wyniki bardzo dobre. Ryzyko bardzo niskie. Płeć nieznana [emoji3]Zobacz załącznik 920425
U chłopców podobno bardziej karciana główka a u dziewczynek okrągła kształtnaA po czym to widać?
Mam coś bardzo podobnego... w sumie to z większym lub mniejszym nasileniem, zależy od dnia. Chyba jakiś nerw jest uciskany.. ja jakiś czas temu już panikowałam trochę, że mnie rozłoży z dnia na dzień, ale póki co sytuacja jest ch**** ale stabilna [emoji39][emoji39][emoji39]Dziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]
Oj taaaak. Ja zawsze miedzy 18 a 19 mam kryzys i ciezko mi wytrzymać. Ledwo siedze, ale zawsze zaraz po wykapaniu dzieci wskakuje do wanny to trochę sie rozbudzam, ale i tak do 22 ciezko mi czasami wysiedziec. Zazwyczaj zaliczam drzemke.Meczy Was dalej spanie? Ja się czuje jak 'niedorobiona'albo zasypiam po 20 albo w dzień tylko kanapa na mnie patrzy i tak leżę i wegetuję zaraz po pracy [emoji14]
Ja mialam taki wlasnie promieniujacy bol niedawno. Pisalam wam nawet, że jeszcze przed pierwsza ciąża mialam takie silne ataki ale w sumie nikt u mnie rwy kulszowej nie zdiagnozowal. Do tej pory byl spokoj a kilka dni temu wróciło tylko że w mniejszym stopniu. Sama tez sie przestraszylam ze te bóle wrócą ale jak na razie nic takiego wiecej nie było.O jej to u mnie takie objawy dawał kręgosłup ledzwiowy później rwa już do stopy szła. Mam nadzieję że to nie to.![]()
My też już po badaniu. Maleństwo caly czas ospałe i leniwe. Lekarz go stale budził. Wielkość ponad 7 cm. Według usg dziecko jest tydzien starsze. Wszystkie wyniki bardzo dobre. Ryzyko bardzo niskie. Płeć nieznana [emoji3]Zobacz załącznik 920425
Ja też dopiero 16.01. Mam następne USG, mam nadzieję że wtedy poznam lokatora.No dopiero po nowym roku poznamy płeć![]()
Moje ma 6,5cm i wyszło że 05.06., więc myślę, że u Ciebie będzie wcześniej.Mówił że najpóźniej 4.06 ale może być szybciej bo momentami wychodziło że dzidzia ma 7.3 a termin obliczył według 7 cm
Współczuję pełnego pęcherza! Ja się bałam jak ja swój koncert wytrzymam jeszcze popijając wodę co chwilę ale było spoko.Wracam z pracy, zaglądam na forum a tu ponad 100 nowych wiadomości [emoji16][emoji3] wszystkim wizytującym dziś gratuluję pięknych bobasów i super wieści! Cieszę się razem z Wami [emoji7]
Ja dziś prowadziłam koncert z pełnym pęcherzem.... jeeeeny, Dziewczyny, myślałam, że pęknę [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]
Super! Tez mam jutroDziewczyny ale news zadzwoniła Pani z medicover i zaproponowała zmianę prenatalnych na jutro na 10.00superancko! Ale mega stres ojejuuu.