reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ponoć na dziewczynkę jest okrągła, a na chłopca kanciasta, nieregularna
Na usg bylo widac bardzo okrągłą główkę A tu wyszedl taki obraz bardziej krzywy. Ale może nasz rację. Ja widzę różnice w zachowaniu ze to dziecko jest ewidentnie inne ale nie wykluczam ze to może być kolejny synek [emoji6]

Meczy Was dalej spanie? Ja się czuje jak 'niedorobiona' :D albo zasypiam po 20 albo w dzień tylko kanapa na mnie patrzy i tak leżę i wegetuję zaraz po pracy [emoji14]
Oj mnie tak, ale późnym listopadem to u mnie normalka :p mam nadzieję, że w połowie stycznia zacznę wracać do żywych.

My też już po badaniu. Maleństwo caly czas ospałe i leniwe. Lekarz go stale budził. Wielkość ponad 7 cm. Według usg dziecko jest tydzien starsze. Wszystkie wyniki bardzo dobre. Ryzyko bardzo niskie. Płeć nieznana [emoji3]Zobacz załącznik 920425
Super! To jaki termin porodu teraz masz? Pewnie sam początek czerwca?

Dziękuję za słowa otuchy i dobre myśli dziewczyny! :)
Rany jak mi lekko na sercu teraz!
No i na opiekę tutaj nie powiem złego słowa, szybka reakcja, usg, badanie, wszystko załatwione.

reklama
Do góry