reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ponoć na dziewczynkę jest okrągła, a na chłopca kanciasta, nieregularna
Na usg bylo widac bardzo okrągłą główkę A tu wyszedl taki obraz bardziej krzywy. Ale może nasz rację. Ja widzę różnice w zachowaniu ze to dziecko jest ewidentnie inne ale nie wykluczam ze to może być kolejny synek [emoji6]

Meczy Was dalej spanie? Ja się czuje jak 'niedorobiona' :D albo zasypiam po 20 albo w dzień tylko kanapa na mnie patrzy i tak leżę i wegetuję zaraz po pracy [emoji14]
Oj mnie tak, ale późnym listopadem to u mnie normalka :p mam nadzieję, że w połowie stycznia zacznę wracać do żywych.

My też już po badaniu. Maleństwo caly czas ospałe i leniwe. Lekarz go stale budził. Wielkość ponad 7 cm. Według usg dziecko jest tydzien starsze. Wszystkie wyniki bardzo dobre. Ryzyko bardzo niskie. Płeć nieznana [emoji3]Zobacz załącznik 920425
Super! To jaki termin porodu teraz masz? Pewnie sam początek czerwca?

Dziękuję za słowa otuchy i dobre myśli dziewczyny! :)
Rany jak mi lekko na sercu teraz!
No i na opiekę tutaj nie powiem złego słowa, szybka reakcja, usg, badanie, wszystko załatwione.

reklama
Do góry