reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Pycha
20181128_184931.jpeg

Załączniki

• 20181128_184931.jpeg
    20181128_184931.jpeg
    104,6 KB · Wyświetleń: 247
Dziewczyny cukrowe mam pytanie. Czy cukier 115 godzinę po obiedzie to dużo? Znajoma załatwiła mi glukometr za darmo bo pracuje w szpitalu, nawet jej nie prosiłam a ona taka w sumie kochana [emoji14] No i oczywiście musiałam test zrobic:D
115 godzinę po obiedzie to bardzo ładny wynik :)

reklama
Nie chorujesz na rwę kulszowa?
Nigdy tak nie mialam, znaczy od jakis 3 tyg pobolewalo mnie wieczorem, zwlaszcza jak chcialam np przekrecic sie z jednego boku na drugi... ale dzis to jest gorzej caly dzien [emoji53]
O jej to u mnie takie objawy dawał kręgosłup ledzwiowy później rwa już do stopy szła. Mam nadzieję że to nie to. o_O
Rwa kulszowa niestety
Nie straszcie [emoji53]
Myślę, że to może być nerwoból. Maluch uciska na nerw. Miałam tak w pierwszej ciąży, ból jak przy rwie kulszowej :(
Ale ze już ? Przeciez dzidzia jest mala to chyba ciezko zeby na jakies nerw naciskala i to w pozniejszym etapie raczej[emoji848]

Do góry