Silje1008
Fanka BB :)
Super dzięki za odzew:*
Proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super dzięki za odzew:*
Smacznego , daj trochę
Chodź [emoji39]Smacznego , daj trochę
Rwa kulszowa niestetyDziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]
115 godzinę po obiedzie to bardzo ładny wynikDziewczyny cukrowe mam pytanie. Czy cukier 115 godzinę po obiedzie to dużo? Znajoma załatwiła mi glukometr za darmo bo pracuje w szpitalu, nawet jej nie prosiłam a ona taka w sumie kochana [emoji14] No i oczywiście musiałam test zrobic
Ja też nadal tak mam. Strasznie długo mnie ta niemoc trzyma, 13 tc już!Meczy Was dalej spanie? Ja się czuje jak 'niedorobiona' albo zasypiam po 20 albo w dzień tylko kanapa na mnie patrzy i tak leżę i wegetuję zaraz po pracy [emoji14]
Myślę, że to może być nerwoból. Maluch uciska na nerw. Miałam tak w pierwszej ciąży, ból jak przy rwie kulszowejDziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]
Nigdy tak nie mialam, znaczy od jakis 3 tyg pobolewalo mnie wieczorem, zwlaszcza jak chcialam np przekrecic sie z jednego boku na drugi... ale dzis to jest gorzej caly dzien [emoji53]Nie chorujesz na rwę kulszowa?
O jej to u mnie takie objawy dawał kręgosłup ledzwiowy później rwa już do stopy szła. Mam nadzieję że to nie to.
Nie straszcie [emoji53]Rwa kulszowa niestety
Ale ze już ? Przeciez dzidzia jest mala to chyba ciezko zeby na jakies nerw naciskala i to w pozniejszym etapie raczej[emoji848]Myślę, że to może być nerwoból. Maluch uciska na nerw. Miałam tak w pierwszej ciąży, ból jak przy rwie kulszowej