reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Meczy Was dalej spanie? Ja się czuje jak 'niedorobiona' :D albo zasypiam po 20 albo w dzień tylko kanapa na mnie patrzy i tak leżę i wegetuję zaraz po pracy [emoji14]

reklama
Kamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło salta :) W macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Więc wszystko dobrze! :)
Super bardzo się cieszę:*

Dziewczyny cukrowe mam pytanie. Czy cukier 115 godzinę po obiedzie to dużo? Znajoma załatwiła mi glukometr za darmo bo pracuje w szpitalu, nawet jej nie prosiłam a ona taka w sumie kochana :p No i oczywiście musiałam test zrobic:D

To ok :)
IMG_5036.JPG

Tak wstepnie wyglądała moja samokontrola i cukry

Załączniki

• IMG_5036.JPG
    IMG_5036.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 283
Dziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]

Ok tak.z.ciekawości pytam.bo wcześniej jakoś o tym nie myslalam :)

Dziewczyny jestem umowiona na jutro do dentysty i zadzwoniłam dziś do mojej ginki upewnić się czy mogę.zęba rozwiercac i w razie w dac.antybiotyk bo mnie już bolą 3 żeby naraz:/. Mówiła że lepiej iść.zrobić póki jeszcze nie ma jakiegoś zapalenia . i ze normalnie moge rwac zęba nawet jak jest potrzeba. Co o tym sądzicie? Jedna z Was pisała mi ze leczy żeby od początku więc chyba.mogę bez wyrzutów zacząć leczenie? Dziś 12+0
Śmiało możesz, nieliczenie zębów jest dla dzieciątka szkodliwe:)
Ja leczę w trakcie ciąży i przed ciąża tez. Moja dentystka wie o mojej ciąży, mój gin wie o leczeniu zębów. Nie ma żadnych przeciwskazan. W razie nietypowych zabiegów podpytaj dentystę. Co do zdjęcia zębów się nie wypowiem, bo miałam przed ciąża. Ale ca resztę miałam robiona( kamień i piaskowanie również)

Kamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło salta :) W macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Więc wszystko dobrze! :)

:) od razu lżej pewnie:)

Śmiało możesz, nieliczenie zębów jest dla dzieciątka szkodliwe:)
Ja leczę w trakcie ciąży i przed ciąża tez. Moja dentystka wie o mojej ciąży, mój gin wie o leczeniu zębów. Nie ma żadnych przeciwskazan. W razie nietypowych zabiegów podpytaj dentystę. Co do zdjęcia zębów się nie wypowiem, bo miałam przed ciąża. Ale ca resztę miałam robiona( kamień i piaskowanie również)
Super dzięki za odzew:*

reklama
Dziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]

O jej to u mnie takie objawy dawał kręgosłup ledzwiowy później rwa już do stopy szła. Mam nadzieję że to nie to. o_O

Do góry