reklama
Super bardzo się cieszę:*Kamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło salta W macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Więc wszystko dobrze!
Silje1008
Fanka BB :)
Dziewczyny cukrowe mam pytanie. Czy cukier 115 godzinę po obiedzie to dużo? Znajoma załatwiła mi glukometr za darmo bo pracuje w szpitalu, nawet jej nie prosiłam a ona taka w sumie kochana No i oczywiście musiałam test zrobic
To ok
Tak wstepnie wyglądała moja samokontrola i cukry
Załączniki
Silje1008
Załączniki
Silje1008
Śmiało możesz, nieliczenie zębów jest dla dzieciątka szkodliweOk tak.z.ciekawości pytam.bo wcześniej jakoś o tym nie myslalam
Dziewczyny jestem umowiona na jutro do dentysty i zadzwoniłam dziś do mojej ginki upewnić się czy mogę.zęba rozwiercac i w razie w dac.antybiotyk bo mnie już bolą 3 żeby naraz:/. Mówiła że lepiej iść.zrobić póki jeszcze nie ma jakiegoś zapalenia . i ze normalnie moge rwac zęba nawet jak jest potrzeba. Co o tym sądzicie? Jedna z Was pisała mi ze leczy żeby od początku więc chyba.mogę bez wyrzutów zacząć leczenie? Dziś 12+0
Ja leczę w trakcie ciąży i przed ciąża tez. Moja dentystka wie o mojej ciąży, mój gin wie o leczeniu zębów. Nie ma żadnych przeciwskazan. W razie nietypowych zabiegów podpytaj dentystę. Co do zdjęcia zębów się nie wypowiem, bo miałam przed ciąża. Ale ca resztę miałam robiona( kamień i piaskowanie również)
Silje1008
Kamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło salta W macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Więc wszystko dobrze!
od razu lżej pewnie
Madelaine701
Nie chorujesz na rwę kulszowa?Dziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]
Super dzięki za odzew:*Śmiało możesz, nieliczenie zębów jest dla dzieciątka szkodliwe
Ja leczę w trakcie ciąży i przed ciąża tez. Moja dentystka wie o mojej ciąży, mój gin wie o leczeniu zębów. Nie ma żadnych przeciwskazan. W razie nietypowych zabiegów podpytaj dentystę. Co do zdjęcia zębów się nie wypowiem, bo miałam przed ciąża. Ale ca resztę miałam robiona( kamień i piaskowanie również)
reklama
Ilma
Dziewczyny od czego moze byc taki bol : kluje i boli mnie od dolu pleców, przez posladek (najgorzej) az do uda...? Siedziec nawet chwilami nie moge[emoji53]
O jej to u mnie takie objawy dawał kręgosłup ledzwiowy później rwa już do stopy szła. Mam nadzieję że to nie to.