reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Tu masz normy prosto z takiej fajnej ksiazeczki ktora dostalam od diabetologa :)
115 nie jest zle [emoji6] ja dziś na czczo mialam 98, 1h po sniadaniu mialam 120, po 1h od drugiego sniadania 98 [emoji6]Zobacz załącznik 920396

O super, dziękuję ale to kłucie jest straszne Mam nadzieję że jednak mnie ominie, ale ginka w opisie cukru napisała do obserwacji i mam kolejne badanie glukozy za tydzień. Chyba jest nadgorliwa, jeju to kłucie straszne jest i to po każdym posiłku drama :o

@Madelaine701 i @Ja-ga gratuluję Wam dziewuszki ;) super wieści i teraz już spokojnie i bez nerwów :Dzazdro!

reklama
O super, dziękuję ale to kłucie jest straszne Mam nadzieję że jednak mnie ominie, ale ginka w opisie cukru napisała do obserwacji i mam kolejne badanie glukozy za tydzień. Chyba jest nadgorliwa, jeju to kłucie straszne jest i to po każdym posiłku drama :o

@Madelaine701 i @Ja-ga gratuluję Wam dziewuszki ;) super wieści i teraz już spokojnie i bez nerwów :Dzazdro!
Ee tam nie jest tak zle [emoji14] pierwsze uklucie to takie dziwne, bo cos nowego potem idzie sie przyzwyczaić [emoji14] ja juz sie przyzwyczailam [emoji14]

Jej i u syna w zlobku szkarlatyna...
Oby sie nie zarazil. Jutro nie idzie do zlobka i w piatek. Mamy wizyty u lekarzy orzez te nerki.
Ja popoludniu mam wizyte. Stwierdzialam, ze rano pójdę zrobic sobie badania krwi, bo jednak takie mini zaslabniecia zdarzaja mi sie czesciej. Pewnie skierowanie dostane jutro, ale jak sama zrobie to chociaz pojde na wizyte juz z wynikami (oby dobrymi) pewnie jak pojde bez to znpwu mnie lekarz postraszy szpitalem.

Ok tak.z.ciekawości pytam.bo wcześniej jakoś o tym nie myslalam :)

Dziewczyny jestem umowiona na jutro do dentysty i zadzwoniłam dziś do mojej ginki upewnić się czy mogę.zęba rozwiercac i w razie w dac.antybiotyk bo mnie już bolą 3 żeby naraz:/. Mówiła że lepiej iść.zrobić póki jeszcze nie ma jakiegoś zapalenia . i ze normalnie moge rwac zęba nawet jak jest potrzeba. Co o tym sądzicie? Jedna z Was pisała mi ze leczy żeby od początku więc chyba.mogę bez wyrzutów zacząć leczenie? Dziś 12+0

Kamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło salta :) W macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Więc wszystko dobrze! :)

Kamień z serca! Z dzieckiem wszystko jak najlepiej, robiło salta :) W macicy czysto.
Lekarka mnie dokładnie zbadała i wzięła próbkę do badania, nic złego nie widać, mógł być jakiś lekki uraz albo podrażnienie a skrzepy się zrobiły jak się goiło. Może utajona infekcja, to pokaże badanie.
Bardzo się cieszę!

Ufff kamień z serca :) tak się cieszę, że wszystko dobrze :)

Świetna wiadomość mówiłam że będzie dobrze wszystko

reklama
Super wiadomość, musiałaś odetchnąć z ulgą po wszystkim [emoji8]

Do góry