reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej!
Moje wczorajsze usg spoko. Wszystko na swoim miejscu, przeziernosc 1,0. Wg usg 11w5d.

Natomiast w domu mam lipę. Tż się wczoraj wyprowadził, odwołujemy ślub i się rozstajemy. Wymyślił sobie, że zrobi wieczór kawalerski w ten weekend, 3dniowy, 200 km od domu. Powiedziałam, że się nie zgadzam. Od słowa do słowa była straszna awantura i oboje doszliśmy do wniosku, że nie chcemy być razem i że to bez sensu. Na dodatek nasza córka jeszcze nie spała i wszystko słyszała. Tak mi jej żal.
Powiedziałam mamie, że jestem w ciąży, wyzwala mnie, że dobrze mi tak i że zmarnowałam sobie życie, bo zostanę panną z dwójką małych dzieci. Jestem załamana. Od wczoraj od 14 nic nie jadłam. Masakra jakaś.
Potem Was nadrobię, bo niestety muszę pracować. Wyglądam jak zombie, pol nocy przeryczalam.
Kurcze no nie najlepiej trzymaj się może się jeszcze pogodzicie

Trafiłam na super panią gin...ciepla i sympatyczna jak koleżanka :-) Usg genetyczne udało mi się przesunąć o 3dni wcześniej...to będzie 13+1 więc ok. Był szybki podgląd dzidziusia i juz dziś usłyszałam, że "ładna kość nosowa" :-) Długość od pupy do głowy 4,5cm. Tydzień temu fasolka była 2dni mlodsza niz wg Om, a dziś 1dzień starsza...aaaa...znowu długie dziecko będzie :-) :-) :-)

Trafiłam na super panią gin...ciepla i sympatyczna jak koleżanka :-) Usg genetyczne udało mi się przesunąć o 3dni wcześniej...to będzie 13+1 więc ok. Był szybki podgląd dzidziusia i juz dziś usłyszałam, że "ładna kość nosowa" :-) Długość od pupy do głowy 4,5cm. Tydzień temu fasolka była 2dni mlodsza niz wg Om, a dziś 1dzień starsza...aaaa...znowu długie dziecko będzie :-) :-) :-)
Fajnie cieszę sie razem z Tobą

reklama
No ja już po :) wszystko jest ok, maleństwo ma 6,5 cm. Przezierność karczku to 1,5. Wychodzi że to 12t6d :) płeć niestety nie znana, bo się maleństwo bokiem odwróciło [emoji14] Zobacz załącznik 920356
Super [emoji7][emoji7]

A ja wróciłam z apteki, udalo mi sie dostac dwa opakowania pasków wiec mam 100, na troche starczy [emoji14] cukier po 1h po posilku mam dobry poki co bo 97 (norma do 140) [emoji4] tylko rano mam problem bo bylo 98 (norma do 92)

Do góry