reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny a oreintujecie sie jak to jest z tymi paskami do glukometru ? Musza byc konkretnie te z tej firmy co glukometr czy moze sa jakies inne, uniwersalne ?
Zielona jestem, a musze kupić i jak na zlosc tych co z tej firmy nie ma nigdzie w aptece w okolicy 50km...

Musisz mieć te co do glukometru pasują. Niestety nie słyszałam o uniwersalnych:/ ale może podpytaj w aptece

reklama
Hej!
Moje wczorajsze usg spoko. Wszystko na swoim miejscu, przeziernosc 1,0. Wg usg 11w5d.

Natomiast w domu mam lipę. Tż się wczoraj wyprowadził, odwołujemy ślub i się rozstajemy. Wymyślił sobie, że zrobi wieczór kawalerski w ten weekend, 3dniowy, 200 km od domu. Powiedziałam, że się nie zgadzam. Od słowa do słowa była straszna awantura i oboje doszliśmy do wniosku, że nie chcemy być razem i że to bez sensu. Na dodatek nasza córka jeszcze nie spała i wszystko słyszała. Tak mi jej żal.
Powiedziałam mamie, że jestem w ciąży, wyzwala mnie, że dobrze mi tak i że zmarnowałam sobie życie, bo zostanę panną z dwójką małych dzieci. Jestem załamana. Od wczoraj od 14 nic nie jadłam. Masakra jakaś.
Potem Was nadrobię, bo niestety muszę pracować. Wyglądam jak zombie, pol nocy przeryczalam.

Współczuje://// ale może to tylko w emocjach się tak poklociliscie? Moze uda Wam się dogadać?
My przed Ślubem to ze 100 razy się rozstawaliśmy i oczywiście nic z tego, a już chciałam odwoływać z milion razy. Dzisiaj się z tego śmieje, bo tutaj bardziej emocje przedślubne zagrały i moje wyobrażenia, ze ma być po mojemu. A u Ciebie jeszcze ciąża dodatkowo, to może hormony szaleją?
Trzymam kciuki za najlepsze rozwiązanie sytuacji dla Ciebie

No ja już po :) wszystko jest ok, maleństwo ma 6,5 cm. Przezierność karczku to 1,5. Wychodzi że to 12t6d :) płeć niestety nie znana, bo się maleństwo bokiem odwróciło :p
IMG_20181128_135936907.jpg

Załączniki

• IMG_20181128_135936907.jpg
    IMG_20181128_135936907.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 297
reklama
Do góry