reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej!
U nas wszystko w porządku, nie nadrobilam Was wczoraj [emoji28]
Bobon strasznie ruchliwy (trzeci gin i kolejny zszokowany, chyba będę miała niezłe kopniaki;)), usg trawlo z 30 minut tylko przez brzuch, niestety tluszczyk przeszkadzał + ciągłe fikolki i wszystkiego nie zobaczyliśmy.
Płeć nieznana, crl 6.77 więc jakby 13+1 a nie 12+4, obwody brzuszka i glowki w normie, długości kosci nozek i rąk też, przeziernosc 1.4 [emoji4]nosek w porządku, serducho, żołądek, nerki i pęcherz też, waga chyba 61g. Spr jeszcze ilość wód i to by było na tyle. W środę wyniki papa i wizyta u genetyka.Zobacz załącznik 920272
super wieści:):)

reklama
Hej!
Moje wczorajsze usg spoko. Wszystko na swoim miejscu, przeziernosc 1,0. Wg usg 11w5d.

Natomiast w domu mam lipę. Tż się wczoraj wyprowadził, odwołujemy ślub i się rozstajemy. Wymyślił sobie, że zrobi wieczór kawalerski w ten weekend, 3dniowy, 200 km od domu. Powiedziałam, że się nie zgadzam. Od słowa do słowa była straszna awantura i oboje doszliśmy do wniosku, że nie chcemy być razem i że to bez sensu. Na dodatek nasza córka jeszcze nie spała i wszystko słyszała. Tak mi jej żal.
Powiedziałam mamie, że jestem w ciąży, wyzwala mnie, że dobrze mi tak i że zmarnowałam sobie życie, bo zostanę panną z dwójką małych dzieci. Jestem załamana. Od wczoraj od 14 nic nie jadłam. Masakra jakaś.
Potem Was nadrobię, bo niestety muszę pracować. Wyglądam jak zombie, pol nocy przeryczalam.
o matko:( mam nadzieje ze sie pogodzicie....:(:(

Dobrze ze z dzidzia w porzadku [emoji8]
I bardzo współczuję... mam nadzieje ze jednak jakos sie dogadacie jak juz oboje ochloniecie...Zaciskam od rana [emoji110][emoji110]

A ja bylam pytac o te pasku w aptece, akurat z tymi konkretnymi wszedzie jest problem... i musze isc do apteki w miescie tam podobno maja...

Ale patrzcie co upolowalam ! [emoji85] dwie pary w sumie za 20zl [emoji14]Zobacz załącznik 920316Zobacz załącznik 920317
ale fajny brzusio:) no i świetna okazja:):)

To tylko statystyki.. ja na przykład byłam większa od brata, ale urodziłam się 10 dni po terminie [emoji4] (przeterminowana [emoji23]) a brat 3 tygodnie przed.
Reguły nie ma.
A moja kolejna wizyta dopiero w 3 tygodniu grudnia.. tyyyyle czekania[emoji848]

Rozumiem ten ból:/ moja kolejna wizyta dopiero 27.12, czyli już po świętach:). Ale oczywiście powtarzam sobie : kto jak nie Ty, dasz radę:)

Hej!
Moje wczorajsze usg spoko. Wszystko na swoim miejscu, przeziernosc 1,0. Wg usg 11w5d.

Natomiast w domu mam lipę. Tż się wczoraj wyprowadził, odwołujemy ślub i się rozstajemy. Wymyślił sobie, że zrobi wieczór kawalerski w ten weekend, 3dniowy, 200 km od domu. Powiedziałam, że się nie zgadzam. Od słowa do słowa była straszna awantura i oboje doszliśmy do wniosku, że nie chcemy być razem i że to bez sensu. Na dodatek nasza córka jeszcze nie spała i wszystko słyszała. Tak mi jej żal.
Powiedziałam mamie, że jestem w ciąży, wyzwala mnie, że dobrze mi tak i że zmarnowałam sobie życie, bo zostanę panną z dwójką małych dzieci. Jestem załamana. Od wczoraj od 14 nic nie jadłam. Masakra jakaś.
Potem Was nadrobię, bo niestety muszę pracować. Wyglądam jak zombie, pol nocy przeryczalam.
Przykro mi bardzo, szkoda, że w tej sytuacji nie masz wsparcia w najbliższych.
A czy ty czujesz, że chcesz się rozstać? Bo jeśli tak, to chyba czym prędzej, tym lepiej.

Ja 8 stycznia kończę 26. A miałam wyjść 28 grudnia, ale postanowiłam poczekać i przynajmniej jestem młodsza o rok :D

Ja tak synka próbowałam przeterminowac;), urodził się jednak 27.12, także wyszedł mi starszy niż planowałam:))
Ale tak serio to urodziłam go równo w dniu terminu z OM,

reklama
Hej!
U nas wszystko w porządku, nie nadrobilam Was wczoraj [emoji28]
Bobon strasznie ruchliwy (trzeci gin i kolejny zszokowany, chyba będę miała niezłe kopniaki;)), usg trawlo z 30 minut tylko przez brzuch, niestety tluszczyk przeszkadzał + ciągłe fikolki i wszystkiego nie zobaczyliśmy.
Płeć nieznana, crl 6.77 więc jakby 13+1 a nie 12+4, obwody brzuszka i glowki w normie, długości kosci nozek i rąk też, przeziernosc 1.4 [emoji4]nosek w porządku, serducho, żołądek, nerki i pęcherz też, waga chyba 61g. Spr jeszcze ilość wód i to by było na tyle. W środę wyniki papa i wizyta u genetyka.Zobacz załącznik 920272

Gratulacje:)))

Do góry