reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej!
Moje wczorajsze usg spoko. Wszystko na swoim miejscu, przeziernosc 1,0. Wg usg 11w5d.

Natomiast w domu mam lipę. Tż się wczoraj wyprowadził, odwołujemy ślub i się rozstajemy. Wymyślił sobie, że zrobi wieczór kawalerski w ten weekend, 3dniowy, 200 km od domu. Powiedziałam, że się nie zgadzam. Od słowa do słowa była straszna awantura i oboje doszliśmy do wniosku, że nie chcemy być razem i że to bez sensu. Na dodatek nasza córka jeszcze nie spała i wszystko słyszała. Tak mi jej żal.
Powiedziałam mamie, że jestem w ciąży, wyzwala mnie, że dobrze mi tak i że zmarnowałam sobie życie, bo zostanę panną z dwójką małych dzieci. Jestem załamana. Od wczoraj od 14 nic nie jadłam. Masakra jakaś.
Potem Was nadrobię, bo niestety muszę pracować. Wyglądam jak zombie, pol nocy przeryczalam.

Zgadzam się z dziewczynami... Wszystko robiliście pod wpływem emocji... Jak ustana porozmawiacie na spokojnie i wrocicie do siebie... U mnie też już tyle razy się rozstawalismy że czasem się śmiejemy że te klutnie są po to by od siebie odpocząć i nie było zbyt cukierkowo. Najważniejsze że z dzidziulkiem wszytko ok. Tym się ciesz reszta się ułoży

reklama
No właśnie sama jestem w szoku ze ona nie robi usg... No i muszę wziąć na ślepo l4 bo ten mój doktorek nie wiadomo kiedy będzie... A ja tak chciałam zobaczyć malucha... :'(
Wrócić do pracy być między ludźmi...

Hej!
Moje wczorajsze usg spoko. Wszystko na swoim miejscu, przeziernosc 1,0. Wg usg 11w5d.

Natomiast w domu mam lipę. Tż się wczoraj wyprowadził, odwołujemy ślub i się rozstajemy. Wymyślił sobie, że zrobi wieczór kawalerski w ten weekend, 3dniowy, 200 km od domu. Powiedziałam, że się nie zgadzam. Od słowa do słowa była straszna awantura i oboje doszliśmy do wniosku, że nie chcemy być razem i że to bez sensu. Na dodatek nasza córka jeszcze nie spała i wszystko słyszała. Tak mi jej żal.
Powiedziałam mamie, że jestem w ciąży, wyzwala mnie, że dobrze mi tak i że zmarnowałam sobie życie, bo zostanę panną z dwójką małych dzieci. Jestem załamana. Od wczoraj od 14 nic nie jadłam. Masakra jakaś.
Potem Was nadrobię, bo niestety muszę pracować. Wyglądam jak zombie, pol nocy przeryczalam.
Cholera jasna Bardzo mi przykro, zwłaszcza z powodu reakcji matki. Moja podczas rozwodu też mi takie akcje robiła.
Mam nadzieję że jednak jakoś się między wami ułoży. Tak jak dziewczyny piszą, emocje wzięły górę, może się wyprostuje!

Trzymaj się! Ja od weekendu też co jakiś czas plamie, w sobote będę u gina i niech powie co dalej... U Ciebie na pewno też wyjdzie, ze to nie groźne więc nos do góry[emoji4]
Mam nadzieję, ale dzwoniłam tam żeby zapytać o te skrzepy i kazali przyjechać :(

No właśnie sama jestem w szoku ze ona nie robi usg... No i muszę wziąć na ślepo l4 bo ten mój doktorek nie wiadomo kiedy będzie... A ja tak chciałam zobaczyć malucha... :'(
Wrócić do pracy być między ludźmi...
A na ile bierzesz to zwolnienie? Faktycznie lipa.

Hej!

Dobrze ze z dzidzia w porzadku [emoji8]
I bardzo współczuję... mam nadzieje ze jednak jakos sie dogadacie jak juz oboje ochloniecie...
Czekam już sobie w poczekalni, jedna dziewczyna w środku i wchodzę ja :) trzymajcie kciuki :) dam znać po wizycie:)
Zaciskam od rana [emoji110][emoji110]

A ja bylam pytac o te pasku w aptece, akurat z tymi konkretnymi wszedzie jest problem... i musze isc do apteki w miescie tam podobno maja...

Ale patrzcie co upolowalam ! [emoji85] dwie pary w sumie za 20zl [emoji14]
IMG_20181128_132445.jpeg
IMG_20181128_132556.jpeg

Załączniki

• IMG_20181128_132445.jpeg
    IMG_20181128_132445.jpeg
    62,6 KB · Wyświetleń: 276
  • IMG_20181128_132556.jpeg
    IMG_20181128_132556.jpeg
    61,8 KB · Wyświetleń: 275
I bardzo współczuję... mam nadzieje ze jednak jakos sie dogadacie jak juz oboje ochloniecie...Zaciskam od rana [emoji110][emoji110]

A ja bylam pytac o te pasku w aptece, akurat z tymi konkretnymi wszedzie jest problem... i musze isc do apteki w miescie tam podobno maja...

Ale patrzcie co upolowalam ! [emoji85] dwie pary w sumie za 20zl [emoji14]Zobacz załącznik 920316Zobacz załącznik 920317
No to teraz brzusio będzie miał wygodnie :) sprawdź tam a jak nie mają to może w aptece internetowej zobacz

I bardzo współczuję... mam nadzieje ze jednak jakos sie dogadacie jak juz oboje ochloniecie...Zaciskam od rana [emoji110][emoji110]

Ale patrzcie co upolowalam ! [emoji85] dwie pary w sumie za 20zl [emoji14]Zobacz załącznik 920316Zobacz załącznik 920317
Gdzie tak tanio te spodnie kupiłaś bo jak za darmo :D

No to teraz brzusio będzie miał wygodnie :) sprawdź tam a jak nie mają to może w aptece internetowej zobacz
Sprawdze, no i wlasnie zalezy mi zeby tam były a jak nie to bede zamawiac tylko to wiadomo ze dluzej sobie poczekam a ja bym musiala miec juz na pojutrze rano...
Gdzie tak tanio te spodnie kupiłaś bo jak za darmo :D
Z olx babka sprzedawala, akurat mialam po drodze jak szlam do sklepu to wzielam od razu [emoji14]

reklama
Do góry