reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja już siedzę wkurzona bo mój lekarz odwołał wizytę .. Muszę iść do jakiegoś innego bo kończy mi się dzisiaj l4. A ze swoim mialam porozmawiać o powrocie więc teraz to już sama nie wiem co zrobić .. Czy ciągnąć l4 czy wrócić do pracy bez konsultacji z prowadzącym

A ja już siedzę wkurzona bo mój lekarz odwołał wizytę .. Muszę iść do jakiegoś innego bo kończy mi się dzisiaj l4. A ze swoim mialam porozmawiać o powrocie więc teraz to już sama nie wiem co zrobić .. Czy ciągnąć l4 czy wrócić do pracy bez konsultacji z prowadzącym
To jeśli dziś masz odwołaną to kiedy teraz masz iść?

Dzisiaj zapisałam się do jakiejś innej natomiast o tym kiedy mój lekarz mnie przyjmie zostanę poinformowana telefonicznie w najbliższych dniach

Dzisiaj zapisałam się do jakiejś innej natomiast o tym kiedy mój lekarz mnie przyjmie zostanę poinformowana telefonicznie w najbliższych dniach
Może akurat dzisiejsza lekarka będzie spoko i sobie z nią podyskutujesz na temat ew. powrotu/l4 itd I to pomoże Ci w podjęciu decyzji.

Za godzinkę też mam wizytę. Lekki stresik...ale poza tym luz, bo wiem że idę do bardzo sympatycznej kobiety.

Sprawdziłam p. Doktor I niestety w necie ma jedną opinie i nie koniecznie dobra... Więc nie nastawiam się na cuda i super przyjęcie z jej strony... Na szczęście l4 wpisze bez problemu przynajmniej tak mi powiedziały dziewczyny w recepcji...

reklama
Do góry