reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej!
U nas wszystko w porządku, nie nadrobilam Was wczoraj [emoji28]
Bobon strasznie ruchliwy (trzeci gin i kolejny zszokowany, chyba będę miała niezłe kopniaki;)), usg trawlo z 30 minut tylko przez brzuch, niestety tluszczyk przeszkadzał + ciągłe fikolki i wszystkiego nie zobaczyliśmy.
Płeć nieznana, crl 6.77 więc jakby 13+1 a nie 12+4, obwody brzuszka i glowki w normie, długości kosci nozek i rąk też, przeziernosc 1.4 [emoji4]nosek w porządku, serducho, żołądek, nerki i pęcherz też, waga chyba 61g. Spr jeszcze ilość wód i to by było na tyle. W środę wyniki papa i wizyta u genetyka.Zobacz załącznik 920272
Gratuluję :) cudny bobas :biggrin2:

Dziewczyny a oreintujecie sie jak to jest z tymi paskami do glukometru ? Musza byc konkretnie te z tej firmy co glukometr czy moze sa jakies inne, uniwersalne ?
Zielona jestem, a musze kupić i jak na zlosc tych co z tej firmy nie ma nigdzie w aptece w okolicy 50km...

Hej!
U nas wszystko w porządku, nie nadrobilam Was wczoraj [emoji28]
Bobon strasznie ruchliwy (trzeci gin i kolejny zszokowany, chyba będę miała niezłe kopniaki;)), usg trawlo z 30 minut tylko przez brzuch, niestety tluszczyk przeszkadzał + ciągłe fikolki i wszystkiego nie zobaczyliśmy.
Płeć nieznana, crl 6.77 więc jakby 13+1 a nie 12+4, obwody brzuszka i glowki w normie, długości kosci nozek i rąk też, przeziernosc 1.4 [emoji4]nosek w porządku, serducho, żołądek, nerki i pęcherz też, waga chyba 61g. Spr jeszcze ilość wód i to by było na tyle. W środę wyniki papa i wizyta u genetyka.Zobacz załącznik 920272
Super wieści! [emoji7]

@agut super wieści :)

Ja wczoraj znowu miałam plamienie ale w dodatku pojawiło się kilka małych skrzepów :( późnym wieczorem i dziś rano. Jadę na emergency na 15. Boję się strasznie.

reklama
Dziewczyny a oreintujecie sie jak to jest z tymi paskami do glukometru ? Musza byc konkretnie te z tej firmy co glukometr czy moze sa jakies inne, uniwersalne ?
Zielona jestem, a musze kupić i jak na zlosc tych co z tej firmy nie ma nigdzie w aptece w okolicy 50km...
Kamila, myślę że każdy glukometr ma inne paski, nie ma uniwersalnych.

Do góry