reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Moja córcia urodziła się na dzień przed rocznicą naszego ślubu. W dodatku kompletnie niezapowiedzianie, więc mieliśmy wspaniałą niespodziankę <3
Ja mam urodziny 15 czerwca, więc może teraz ja będę miała prezent, choć to raczej nierealne, bo termin z OM 7.06.

Mój pierwszy synek urodzil sie w dzień mamy :)
I wszyscy mu na roczek skladali zyczenia (sąsiedzi np) bo taka prosta data, ze raz powiedziałam i kazdy zapamiętał.
Ja mam urodziny w ten sam dzien co moja mama :) w dodatku urodziłam sie o godzinie 00.30 wiec do dziś sie smiejemy ze specjalnie mnie trzymała zebym sie za wczesnie nie urodzila ;)

Ja mam urodziny w ten sam dzien co moja mama :) w dodatku urodziłam sie o godzinie 00.30 wiec do dziś sie smiejemy ze specjalnie mnie trzymała zebym sie za wczesnie nie urodzila ;)
Hehe niezłe :) piekny prezent.
Ja trafilam do szpitala 25.05 to juz wszyscy w szpitalu mowili żebym sie nie spieszyla :) nastepnego dnia to ja juz mialam stresa, ze nie urodze tego 26 :)
Generalnie to mój tata mi wywrozyl wczesniejszy porod. Umawialam sie z nimi na obiad a tata mowi oj nie, nie obiad to Ci przywieziemy ale do szpitala :) no i tak wlasnie bylo

Hej!
U nas wszystko w porządku, nie nadrobilam Was wczoraj [emoji28]
Bobon strasznie ruchliwy (trzeci gin i kolejny zszokowany, chyba będę miała niezłe kopniaki;)), usg trawlo z 30 minut tylko przez brzuch, niestety tluszczyk przeszkadzał + ciągłe fikolki i wszystkiego nie zobaczyliśmy.
Płeć nieznana, crl 6.77 więc jakby 13+1 a nie 12+4, obwody brzuszka i glowki w normie, długości kosci nozek i rąk też, przeziernosc 1.4 [emoji4]nosek w porządku, serducho, żołądek, nerki i pęcherz też, waga chyba 61g. Spr jeszcze ilość wód i to by było na tyle. W środę wyniki papa i wizyta u genetyka.
1543400858976~2.jpeg

Załączniki

• 1543400858976~2.jpeg
    1543400858976~2.jpeg
    53,3 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Do góry