reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Chciałam bym mieć teraz koło 22 latWszystkiego najlepszego ! [emoji512][emoji320][emoji322]
Ja mam urodziny w lipcu, w tym roku bylo 22[emoji14]
Madelaine701
Mnie jak ktoś pyta o wiek to się muszę zastanowić, zatrzymałam się gdzieś koło 20 i na szczęście nie wyglądam na 30 także to mnie pocieszaJa miesiac temu skończyłam 26
Na szczescie nie czuje się jakoś staro
Pianistka1991
Ja mam urodziny 28 czerwca (w przyszłym roku dwudzieste ósme [emoji39]) i zawsze mi było smutno, że nie mogłam w szkole cukierków rozdawać, bo to było już po zakończeniu roku [emoji38]W sumie fajnie, ale całe życie zazdrościłam tym co mieli urodziny w ciepłych miesiącach, bo mogli imprezy w plenerze robić
Nasze Maluszki będą mieć super datę urodzin [emoji6]
Mój pierwszy synek urodzil sie w dzień mamyJa mam urodziny 28 czerwca (w przyszłym roku dwudzieste ósme [emoji39]) i zawsze mi było smutno, że nie mogłam w szkole cukierków rozdawać, bo to było już po zakończeniu roku [emoji38]
Nasze Maluszki będą mieć super datę urodzin [emoji6]
I wszyscy mu na roczek skladali zyczenia (sąsiedzi np) bo taka prosta data, ze raz powiedziałam i kazdy zapamiętał.
Pianistka1991
Super, ale miałaś prezent! Nie wykluczone, że drugi maluszek też się tego dnia urodzi [emoji2] mam w rodzinie siostry urodzone po 2 latach w tym samym dniu [emoji41]Mój pierwszy synek urodzil sie w dzień mamy
I wszyscy mu na roczek skladali zyczenia (sąsiedzi np) bo taka prosta data, ze raz powiedziałam i kazdy zapamiętał.
Nati88
Dobrze jest młodo wygladac....jak rodziłam drugiego syna to wszyscy byli w szoku ile mam lat i pytali czy pierwsze jak rodziłam to mialam 16 latMnie jak ktoś pyta o wiek to się muszę zastanowić, zatrzymałam się gdzieś koło 20 i na szczęście nie wyglądam na 30 także to mnie pociesza
AasiaI
Cześć Dziewcyzny, ja dzisiaj kończę 21 lat
STO LAT
reklama
No my tak z mężem właśnie się śmiejemy, ze drugi bedzie równo po 2 latach. Jednak byloby to 3 tyg przed terminem więc moze lepiej nieSuper, ale miałaś prezent! Nie wykluczone, że drugi maluszek też się tego dnia urodzi [emoji2] mam w rodzinie siostry urodzone po 2 latach w tym samym dniu [emoji41]
A nam sie to jeszcze tak zgralo z rocznica ślubu bo 21.05 mielismy pierwszą rocznicę Myślę, ze to przez to urodzilam za szybko