reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
W sumie fajnie, ale całe życie zazdrościłam tym co mieli urodziny w ciepłych miesiącach, bo mogli imprezy w plenerze robić :p
Ja mam urodziny 28 czerwca (w przyszłym roku dwudzieste ósme [emoji39]) i zawsze mi było smutno, że nie mogłam w szkole cukierków rozdawać, bo to było już po zakończeniu roku [emoji38]

Nasze Maluszki będą mieć super datę urodzin [emoji6]

Ja mam urodziny 28 czerwca (w przyszłym roku dwudzieste ósme [emoji39]) i zawsze mi było smutno, że nie mogłam w szkole cukierków rozdawać, bo to było już po zakończeniu roku [emoji38]

Nasze Maluszki będą mieć super datę urodzin [emoji6]
Mój pierwszy synek urodzil sie w dzień mamy :)
I wszyscy mu na roczek skladali zyczenia (sąsiedzi np) bo taka prosta data, ze raz powiedziałam i kazdy zapamiętał.

Mój pierwszy synek urodzil sie w dzień mamy :)
I wszyscy mu na roczek skladali zyczenia (sąsiedzi np) bo taka prosta data, ze raz powiedziałam i kazdy zapamiętał.
Super, ale miałaś prezent! Nie wykluczone, że drugi maluszek też się tego dnia urodzi [emoji2] mam w rodzinie siostry urodzone po 2 latach w tym samym dniu [emoji41]

Mnie jak ktoś pyta o wiek to się muszę zastanowić, zatrzymałam się gdzieś koło 20 i na szczęście nie wyglądam na 30 także to mnie pociesza :p
Dobrze jest młodo wygladac....jak rodziłam drugiego syna to wszyscy byli w szoku ile mam lat i pytali czy pierwsze jak rodziłam to mialam 16 lat

reklama
Super, ale miałaś prezent! Nie wykluczone, że drugi maluszek też się tego dnia urodzi [emoji2] mam w rodzinie siostry urodzone po 2 latach w tym samym dniu [emoji41]
No my tak z mężem właśnie się śmiejemy, ze drugi bedzie równo po 2 latach. Jednak byloby to 3 tyg przed terminem więc moze lepiej nie :)
A nam sie to jeszcze tak zgralo z rocznica ślubu bo 21.05 mielismy pierwszą rocznicę :) Myślę, ze to przez to urodzilam za szybko

Do góry