reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dokładnie....u mnie laktator ściągnął tylko jak miałam przepełnione piersi A tylko dziecko było w stanie oproznic pierś.
To samo. Zeby odciągnąć i zamrozić pokarm na wyjazd na studia (mlody miał 3tyg) to sciagalam po max 30ml dziennie przez 2tyg :-D Także ten ;-) A syna miałam 4kg;-)

reklama
My juz po !!! (Nooo jeszcze czekam na diabetologa, oczywiscie sie spóźnia juz 50min...i kolejka pełna tych pań ktore wiecznie nie maja sily i czasu ale juz od 13 siedza w poczekalni wiedzac ze lekarz bedzie pewnie kolo 16[emoji34]-same o tym gadaly- ale juz dostałam glukometr od pielegniarki wiec i wedlug mniej mam problem z cukrami na czczo wiec mierzenie + dieta...)

Ale ale wracajac do prenatalnych to wszystko jest w najlepszym porządku [emoji7][emoji7][emoji7] mamy zdrowa dzidzie, 6,6cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]wszystkie ryzyka niskie wiec cudownie, dzidzia skakala, machala rączkami [emoji7]
No i jednak zapytalam o płeć [emoji85] wedlug lekarza który jak sam mówi robi to od 10lat i rzadko zdarzają mu sie pomylki [emoji85] na takie 93% bedzie ..... dziewczynka [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 920062
Gratulacje kochana! Cudne wieści [emoji4] no i Twoja wymarzona córeczka [emoji8]

A to tak z przymrużeniem oka w temacie naszego sikania ;)
Screenshot_2018-11-27-18-03-59.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-27-18-03-59.jpg
    Screenshot_2018-11-27-18-03-59.jpg
    128 KB · Wyświetleń: 441
reklama
Do góry