reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@dbdg trzymam!

Ooo jest postęp [emoji85] okazalo sie ze pielegniarka wola najpierw ciezarne poza kolejka [emoji85] super, jestem 3 [emoji85]
Ale juz bylo z jakiej racji??? [emoji23][emoji23]
Ja powinnam pierwsza, przeciez siedze tu do 12[emoji23][emoji85]
No to teraz już szybko. Daj znać co powie.

Rany, znowu mnie brzuch kłuje tak dziwnie z lewej strony, jakby od jajnika :(

My juz po !!! (Nooo jeszcze czekam na diabetologa, oczywiscie sie spóźnia juz 50min...i kolejka pełna tych pań ktore wiecznie nie maja sily i czasu ale juz od 13 siedza w poczekalni wiedzac ze lekarz bedzie pewnie kolo 16[emoji34]-same o tym gadaly- ale juz dostałam glukometr od pielegniarki wiec i wedlug mniej mam problem z cukrami na czczo wiec mierzenie + dieta...)

Ale ale wracajac do prenatalnych to wszystko jest w najlepszym porządku [emoji7][emoji7][emoji7] mamy zdrowa dzidzie, 6,6cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]wszystkie ryzyka niskie wiec cudownie, dzidzia skakala, machala rączkami [emoji7]
No i jednak zapytalam o płeć [emoji85] wedlug lekarza który jak sam mówi robi to od 10lat i rzadko zdarzają mu sie pomylki [emoji85] na takie 93% bedzie ..... dziewczynka [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 920062
Kochana gratuluję!!!!! I będzie dziewczynka AAAAAA❤❤❤❤

No i zobaczcie, nadal ta głupota rządzi, ze laktatorem można zmierzyć ilość mleka w piersiach. No mi już się odechciewało tłumaczyć, ze laktator to nie wyznacznik:). Przynajmniej teraz będę się z tego już śmiała, a nie denerwowała, bo to już przerabiane:)
Dokładnie....u mnie laktator ściągnął tylko jak miałam przepełnione piersi A tylko dziecko było w stanie oproznic pierś.

Dokładnie....u mnie laktator ściągnął tylko jak miałam przepełnione piersi A tylko dziecko było w stanie oproznic pierś.
U mnie to samo.
Eh mój mąż zasiedzial się w pracy a ja pol dnia pierogi lepilam eh :\
No ale na pocieszenie syn dorwal miske z reszta farszu i ewidentnie mu smakuje :)
Maz za kare sam bedzie sobie gotowal i jadl jak wróci

reklama
My juz po !!! (Nooo jeszcze czekam na diabetologa, oczywiscie sie spóźnia juz 50min...i kolejka pełna tych pań ktore wiecznie nie maja sily i czasu ale juz od 13 siedza w poczekalni wiedzac ze lekarz bedzie pewnie kolo 16[emoji34]-same o tym gadaly- ale juz dostałam glukometr od pielegniarki wiec i wedlug mniej mam problem z cukrami na czczo wiec mierzenie + dieta...)

Ale ale wracajac do prenatalnych to wszystko jest w najlepszym porządku [emoji7][emoji7][emoji7] mamy zdrowa dzidzie, 6,6cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]wszystkie ryzyka niskie wiec cudownie, dzidzia skakala, machala rączkami [emoji7]
No i jednak zapytalam o płeć [emoji85] wedlug lekarza który jak sam mówi robi to od 10lat i rzadko zdarzają mu sie pomylki [emoji85] na takie 93% bedzie ..... dziewczynka [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 920062

Super wieści :)

Do góry