reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A u mnie dzisiaj kiepsko z samopoczuciem dokucza mi ostre kłucie w klatce piersiowej no i znowu mam takie bezdechy. Miałam wykryta wadę niedomykania zastawki ale to było z 15 lat temu i od tamtej pory nic mi nie było. o_O a najgorsze że zapomniałam o tym gince powiedzieć, a teraz się źle czuje Wizytę mam za tydzień, do kardiologia nie mam szans się dostać Boję się strasznie:(
A nie masz jakiegos kontaktu do ginekokoga. Nie możesz do niej zadzwonic?

reklama
Mam nadzieje, ze teraz tez nie bede miec zgagi a dziecko bedzie miec czuprynke nie mniejsza niz brat :)
Moja mama jak mnie urodziła to byłam łysa..... do 1 roku życia łysa i szczerbata [emoji28][emoji28][emoji28] a jak zaczęły pojawiac się kędziorki to byłam białym dzieckiem z blond afro [emoji41][emoji28]

A u mnie dzisiaj kiepsko z samopoczuciem dokucza mi ostre kłucie w klatce piersiowej no i znowu mam takie bezdechy. Miałam wykryta wadę niedomykania zastawki ale to było z 15 lat temu i od tamtej pory nic mi nie było. o_O a najgorsze że zapomniałam o tym gince powiedzieć, a teraz się źle czuje Wizytę mam za tydzień, do kardiologia nie mam szans się dostać Boję się strasznie:(
Hmm a mozesz zadzwonic do gin ? Nie mogła by cie wcześniej przyjac i dac skierowanie do kardio ?

Co do wizyt w szpitalu. To ja nie wyobrazam sobie, że ktokolwiek po za mężem i dziećmi mnie odwiedzal. Wcześniej dopiero w domu odwiedzali nas rodzice i tesciowie i teraz tez tak bedzie. Reszta rodziny powoli z czasem ale nigdy nie bylo to w pierwszym tygodniu.
Moja tesciowa na szczescie nie wtraca sie w wychowanie dzieci i zawsze powtarza, że jest pełna podziwu jak mądrze wychowuje dzieci. Ja tam aż tak bym sobie noe słodzila ale jak ona tak mówi to przeciez nie będę hej zaprzeczac hehe.
Moja mama po pierwszym porodzie była u nas 3 dni ale to ja o to prosilam bo w sumie to byla dla mnie nowa sytuacja i nie wiedzialam tez jak bede sie czuła wiec chciałam ja miec przy sobie ale później juz nie bylo takiej potrzeby. I w sumie mama tez nie narzuca soe z pomoca czy z madrymi radami. Także naprawdę wam współczuję bo jak tak czytam to niezłą komedie by z tych dobrych rad nagrał [emoji6]

Co do wizyt w szpitalu. To ja nie wyobrazam sobie, że ktokolwiek po za mężem i dziećmi mnie odwiedzal. Wcześniej dopiero w domu odwiedzali nas rodzice i tesciowie i teraz tez tak bedzie. Reszta rodziny powoli z czasem ale nigdy nie bylo to w pierwszym tygodniu.
Moja tesciowa na szczescie nie wtraca sie w wychowanie dzieci i zawsze powtarza, że jest pełna podziwu jak mądrze wychowuje dzieci. Ja tam aż tak bym sobie noe słodzila ale jak ona tak mówi to przeciez nie będę hej zaprzeczac hehe.
Moja mama po pierwszym porodzie była u nas 3 dni ale to ja o to prosilam bo w sumie to byla dla mnie nowa sytuacja i nie wiedzialam tez jak bede sie czuła wiec chciałam ja miec przy sobie ale później juz nie bylo takiej potrzeby. I w sumie mama tez nie narzuca soe z pomoca czy z madrymi radami. Także naprawdę wam współczuję bo jak tak czytam to niezłą komedie by z tych dobrych rad nagrał [emoji6]
A moja jest daaaaleko.... sasaaasaa

Ostatnia edycja:
Skierowanie to nie problem ja mam w Medicover wizytę bez skierowania, ale Pani mi powiedziała że do końca roku nie ma miejsc i sama nie wiem co teraz.
Hmm a u nich raczej nie dziala to na zasadzie tego co w ustawie ?
Bo wiem ze jesli dostaniesz od gin skierowanie do kardio to na nfz musza cie przyjac najpóźniej w ciagu 7dni

Dziewczyny powiedzcie jaki stosunek mają Wasi mężowie do igraszek w ciąży?
Mój chce ale obawia się ze dziecku coś zrobimy...
Tak się wyczuwa w rolę ojca że się chce poświęcić hehe XD

reklama
Do góry