reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A mnie nadal ząb od czasu do czasu cmi dzwoniłam do 3 poradni stomatologicznych i żaden nie zrobi RTG ani nic podobnego . udało mi się umówić dopiero na czwartek i będzie chciała lekarka otworzyc ząb. Zobaczymy co powie...

@Pianistka1991 @Nat Bluebell @Wiol86 dziewczyny gratki, wiedziałam że wszystko będzie świetnie :)

@turkusova rozumiem twój stres, wyjaśnij ta sprawę albo po prostu zrób badanie raz jeszcze żeby się upewnić i jeśli wynik się potwierdzi to do lekarza i dotykaj co z tym fantem,

Ja też uwielbiam barszcz z uszkami, już nie mogę się doczekać, do tego kolesia z kapustą i grzybami, mmmm już mi ślinka cieknie :p

Zaciśnięte :)

Miało być kulebiak z kapustą i grzybami, tylko mi słownik zmienił a ja nie zauważyłam ;)

IMG_4678.JPG
IMG_4677.JPG

Jesteśmy i my!
Usg trwało godzinę uparciuch nie chciał się ulozyc odpowiednio do badania [emoji23] wszystkie pomiary ok, wyniki z krwi za tydzień mamy już 5,5cm i Uwaga Uwaga na 70% chłopak!!! Aż nie mogę się otrząsnąć bo cały czas miałam przeczucia ze będzie dziewczyna

Załączniki

• IMG_4678.JPG
    IMG_4678.JPG
    324,6 KB · Wyświetleń: 312
  • IMG_4677.JPG
    IMG_4677.JPG
    310,9 KB · Wyświetleń: 324
Miało być kulebiak z kapustą i grzybami, tylko mi słownik zmienił a ja nie zauważyłam ;)
Dawaj przepis na kulebiaka. Nigdy nie jadłam! W tym roku jedziemy do mojej mamy ma święta więc jedzenie będzie w jej wersji (tzn my sami parę rzeczy inaczej robimy). Nie mogę doczekać się uszek z grzybami i barszczu (robi mój mąż) i gołąbków (wolę teściowej niż mamy, ale ciii ;-) ) z sosem grzybowym (też by mąż).
Uwielbiam też wspólne lepienie pierogów :-)
A ta fasola z kapustą? Ktoś podrzuci przepis? Można zrobić i np zapasteryzowac? U mojej mamy będzie tłoczno i pewnie nie będę miała jak zrobić przed samą Wigilią.

reklama
Do góry