reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A mnie nadal ząb od czasu do czasu cmi dzwoniłam do 3 poradni stomatologicznych i żaden nie zrobi RTG ani nic podobnego . udało mi się umówić dopiero na czwartek i będzie chciała lekarka otworzyc ząb. Zobaczymy co powie...

@Pianistka1991 @Nat Bluebell @Wiol86 dziewczyny gratki, wiedziałam że wszystko będzie świetnie :)

@turkusova rozumiem twój stres, wyjaśnij ta sprawę albo po prostu zrób badanie raz jeszcze żeby się upewnić i jeśli wynik się potwierdzi to do lekarza i dotykaj co z tym fantem,

Ja też uwielbiam barszcz z uszkami, już nie mogę się doczekać, do tego kolesia z kapustą i grzybami, mmmm już mi ślinka cieknie :p

Zaciśnięte :)

Miało być kulebiak z kapustą i grzybami, tylko mi słownik zmienił a ja nie zauważyłam ;)

IMG_4678.JPG
IMG_4677.JPG

Jesteśmy i my!
Usg trwało godzinę uparciuch nie chciał się ulozyc odpowiednio do badania [emoji23] wszystkie pomiary ok, wyniki z krwi za tydzień mamy już 5,5cm i Uwaga Uwaga na 70% chłopak!!! Aż nie mogę się otrząsnąć bo cały czas miałam przeczucia ze będzie dziewczyna

Załączniki

• IMG_4678.JPG
    IMG_4678.JPG
    324,6 KB · Wyświetleń: 319
  • IMG_4677.JPG
    IMG_4677.JPG
    310,9 KB · Wyświetleń: 328
Miało być kulebiak z kapustą i grzybami, tylko mi słownik zmienił a ja nie zauważyłam ;)
Dawaj przepis na kulebiaka. Nigdy nie jadłam! W tym roku jedziemy do mojej mamy ma święta więc jedzenie będzie w jej wersji (tzn my sami parę rzeczy inaczej robimy). Nie mogę doczekać się uszek z grzybami i barszczu (robi mój mąż) i gołąbków (wolę teściowej niż mamy, ale ciii ;-) ) z sosem grzybowym (też by mąż).
Uwielbiam też wspólne lepienie pierogów :-)
A ta fasola z kapustą? Ktoś podrzuci przepis? Można zrobić i np zapasteryzowac? U mojej mamy będzie tłoczno i pewnie nie będę miała jak zrobić przed samą Wigilią.

reklama
Do góry