w_karolcia
Fanka BB :)
Echhh, naprawdę takie rozwiązanie Ci zaproponował?
Serio..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Echhh, naprawdę takie rozwiązanie Ci zaproponował?
Super! Bardzo sie cieszę mam nadzieje ze w czwartek bede miala takie same informacjeDziewczyny, ja juz po! Trzęsłam się jak galareta bo babeczka przede mną miała bardzo długie USG, a później była wezwana do lekarza z mężem na rozmowę.... u mnie wszystko ok! Przezierność 1,9, serducho 156 uderzeń, Pchła już ma 6.6 cm, wszystkie parametry ok. O płeć się nie pofatygowali. [emoji57]Wyniki pappy za 2 tygodnie.
Wszystkim wizytującym - odwagi! [emoji8][emoji8][emoji8]
Super wiadomości [emoji6]Dziewczyny, ja juz po! Trzęsłam się jak galareta bo babeczka przede mną miała bardzo długie USG, a później była wezwana do lekarza z mężem na rozmowę.... u mnie wszystko ok! Przezierność 1,9, serducho 156 uderzeń, Pchła już ma 6.6 cm, wszystkie parametry ok. O płeć się nie pofatygowali. [emoji57]Wyniki pappy za 2 tygodnie.
No mój też sporo zwlekał z dokumentami w pierwszej ciąży. Ponad dwa miesiące czekałam na kase. Pisz maile do szefa żeby się streszczał, nic więcej nie zrobisz
Super wiadomości [emoji6]
ZUS w miarę szybko robi wypłaty. Nawet można zadzwonić i powiedzą kiedy zrobią przelew. Oczywiście jesli dostali wszystkie dokumenty z pracy.Dobrze że o tym napisałyście bo ja bym nie pomyślała, napisałam od razu maila do mojej kadrowej czy dostarczyła dokumenty, mam nadzieję że tak bo jak nie bedzie wypłaty w terminie to ciężko kupić prezenty i spłacić kredyt i całą resztę z jednej :O
Ja mam taki sam stres juz dziś... wzielam sie za ogladanie serialu i sprzatanie wszystkiego bo inaczej oszalejeChyba stres dopada i mnie! Jeszcze prawie 2h do wizyty a ja już całe mieszkanie sprzątnęłam i kręcę się w ta i spowrotem. Dobrze ze mogę iść wczesniej to sobie zajrzę do mamy, akurat pracuje w tym szpitalu to może trochę wyluzuje. Trzymajcie kciuki!
Cudowne wieści [emoji7][emoji7] cieszę się bardzo [emoji7]Dziewczyny, ja juz po! Trzęsłam się jak galareta bo babeczka przede mną miała bardzo długie USG, a później była wezwana do lekarza z mężem na rozmowę.... u mnie wszystko ok! Przezierność 1,9, serducho 156 uderzeń, Pchła już ma 6.6 cm, wszystkie parametry ok. O płeć się nie pofatygowali. [emoji57]Wyniki pappy za 2 tygodnie.