reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny czy mdłości I zgaga kiedyś odpuści??
Normalnie aż się pobeczalam no tak mi to dokucza i nie daje rady wieczorem...
Stokrotka...ja tez tak mam :( wczoraj też mężowi ze łzami w oczach mówiłam ze cieszę sie z tej ciąży ale jestem zmeczona swoim samopoczuciem...mdłości mam od 3 tygodni...apetytu zero...schudlam 4kg...i mam wyrzuty sumienia że nie odzywiam sie tak jak powinnam...
Podobno to przechodzi w drugim trymestrze i tego sie bede trzymac :) chociaz moja mama całą ciążę miała mdłości, nabawila sie anemii ale ja urodzilam sie w terminie i zdrowa i mowi ze warto bylo sie tak meczyc :)

reklama
@Vivienne 1 , @baby_55 Dziewczyny, ja tez nie godzę się na instrumentalne traktowanie przez faceta jako "matka jego dzieci" a poza domem "hulaj dusza piekła nie ma" [emoji39] chodzi mi tylko o to, że nie traktują poważnie lasek z jakichś durnych filmików i nic dla nich nie znaczą. Akurat mam to szczęście, że czuję się szanowana i kochana przez męża [emoji6] i życzę tego nam wszystkim, amen! [emoji6]

Oczywiście już nie śpię od 5 z wrażenia przed badaniami obudzona snem, że się na nie spóźniłam i jeszcze pojechałam bez skierowania. A w recepcji z kwitkiem odesłała mnie Ewa Drzyzga z Rozmów w toku...... [emoji849][emoji849][emoji849]
Dokładnie dla mnie to co innego oglądanie takich rzeczy, a co innego już te debilne komentarze.
Ps. Fajny sen :D trzymam kciuki za wizytę:)

@Vivienne 1 , @baby_55 Dziewczyny, ja tez nie godzę się na instrumentalne traktowanie przez faceta jako "matka jego dzieci" a poza domem "hulaj dusza piekła nie ma" [emoji39] chodzi mi tylko o to, że nie traktują poważnie lasek z jakichś durnych filmików i nic dla nich nie znaczą. Akurat mam to szczęście, że czuję się szanowana i kochana przez męża [emoji6] i życzę tego nam wszystkim, amen! [emoji6]

Oczywiście już nie śpię od 5 z wrażenia przed badaniami obudzona snem, że się na nie spóźniłam i jeszcze pojechałam bez skierowania. A w recepcji z kwitkiem odesłała mnie Ewa Drzyzga z Rozmów w toku...... [emoji849][emoji849][emoji849]
Kurczę do jakiej super przychodni chodzisz, że Ewa Drzyzga pracuje na recepcji? :D
U mnie też już stres na maksa i niespokojny sen całą noc. Oby wszystko było ok!

Mam takie samo zdanie w tym temacie. Jeszcze bezczelnie mówi : no jak jesteś zakompleksiona.... what??? Dziewczynki dawno mi nie wyszła tak pyszna szarlotka jak dziś .... mam prosciutki przepis jakby co[emoji16][emoji23]

Muszę to dobrze przemyśleć i zastanowić się nad tym wszystkim. Bez pochopnych decyzji. Pierwsze co to będzie rozmowa bez nerwów. Na spokojnie będę chciała z nim porozmawiać i jeszcze raz przedstawić to jak wyglada wszystko z mojej strony. Jeżeli będzie ingnorowal moje zastrzeżenia to nie widzę tego. Lubię się pośmiać z fajnych i śmiesznych rzeczy. Nie mówię, ze nic nie bawi mnie z takich filmików gdzie jest jakaś nagość bo niektóre są śmieszne. Ale nie typowy filmik gdzie pisze „ pozdrowienia od jakiejś tam” wyuzdana laska i pokazuje co ma między nogami. Albo następny gola dziewczyna która siada na twarz facetowi i moj wysyła takie filmiki kolega. I akurat nic w tym zabawnego nie ma, żadnej puenty z której coś wychodzi.

Muszę to dobrze przemyśleć i zastanowić się nad tym wszystkim. Bez pochopnych decyzji. Pierwsze co to będzie rozmowa bez nerwów. Na spokojnie będę chciała z nim porozmawiać i jeszcze raz przedstawić to jak wyglada wszystko z mojej strony. Jeżeli będzie ingnorowal moje zastrzeżenia to nie widzę tego. Lubię się pośmiać z fajnych i śmiesznych rzeczy. Nie mówię, ze nic nie bawi mnie z takich filmików gdzie jest jakaś nagość bo niektóre są śmieszne. Ale nie typowy filmik gdzie pisze „ pozdrowienia od jakiejś tam” wyuzdana laska i pokazuje co ma między nogami. Albo następny gola dziewczyna która siada na twarz facetowi i moj wysyła takie filmiki kolega. I akurat nic w tym zabawnego nie ma, żadnej puenty z której coś wychodzi.
Porozmawiaj na spokojnie, przedstaw swoje zdanie na ten temat. Powiedz jakie rzeczy są dopuszczalne, a które są dla Ciebie upokarzajace i przede wszystkim powiedz o tym, że uwagi na temat Twojego wyglądu nie są śmieszne i nie życzysz sobie takowych. Jeśli jest rozsądnym facetem powinien zrozumieć.

Hahaha Drzyzga wygrała dzisiaj internety :D

Witam się poniedziałkowo :)
A oto mój dzidziulkowy domek
10+3tc z rana żeby nie był jeszcze wzdęty ;)
DSC_0005.JPG

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry