reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

noo.....zestresowana jestem jak cholera bo sie naczytalam w necie ze bakteria ida z krwia matki do dziecka....ze przedwczesny porod itd...ehhh:( kolezanka wlsnie mi w pracy powiedziala ze gosciu w naszym miescie ma taki sprzęt:endometr i on jest max drogi bo zdjecie 450 zl ale ze nie szkodzi dziecku bo to nie RTG...ide dzis na konsultacje

Nie stresuj się. Pójdź do dentystki i zapytaj co on uważa na ten temat i ginekologa

reklama
3.11 więc równe 4 tygodnie między jedną a drugą. Jak dla mnie to wieczność. Tym bardziej, że ciazowych objawów nie mam. Pewnie dopiero kopniaki utwierdzą mnie w tym, że jestem w ciąży :D
Ja mam to samo, dobrze, że już powoli u mnie brzusio się pojawia, bo narazie to jakbym nie była w ciąży hehe

Powiedziałam mu, ze rozumiem jakby on dostawał takie filmiki, ale jeżeli on sam wysyła takie rzeczy cały czas to ja tego nie będę akceptować to stwierdził, ze musimy się rozstać i ze ten związek jest chu*owy ;)

Wiesz jakby dostawał i sam nie wysyłał to inna sprawa. A jak sam wysyła. A do mnie takie walk teksty to jest różnica, ze przy nim nie mam żadnego poczucia wartości i tego ze mu się podobam najbardziej. Jak zrobiłam awanturę to powiedział, ze zachowuje się jak gowniara a nie dorosła osoba i albo ja się pakuje albo on. A później kiciu, misiu

Ojejku, biedna jesteś://// bardzo Ci na nim zależy? Długo jesteście już razem? Bo naprawdę to niefajne sytuacja://

reklama
hej dziewczyny. nie nadążam Was czytac :D staram sie ale jak narobi sie zaległości z 4 dni to szanse marne na nadrobienie . Powiedzcie mi prosze czy Wy robicie badanie morfologii i moczu na każdą wizytę do ginekologa? mam wizyte s przyszly wtorek i sie zastanawiam czy trzeba bo on nic nie powiedział :)

Ja w poprzedniej ciąży na każda wizytę musiałam. Teraz na kolejna mam zrobić tylko mocz. Tylko mi zawsze gin mówi co mam zrobic

Do góry