reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Do lekarza dopiero we wtorek idę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Zanim się dowiedziałam, ze ciąża to czułam czesto ze chce mi się wymiotować teraz nic. Tylko senność z reguły i ogromny ból pleców, ale to jak siedzę 8 h w pracy. Wczoraj czulam sue spokojna dziś już niekoniecznie.. pisałam z taka ginekolog o luteinę i napisała mi żeby 2 x dziennie stosować ze może pomoc ale nie zaszkodzi

Cześć dziewczyny :)
Jestem tutaj nowa i muszę się rozejrzeć ;)
Mam na imię Magda i jestem mamą Zuzi (ur. 28.01.2012 r.).
28 września zrobiłam pierwszy test ciążowy. W normalnych okolicznościach bardzo byłabym szczęśliwa z tego powodu, ale również 28.09 zmarł nagle mój Kochany Tato :( i bardzo trudno mi z tym wszystkim :(
9 października mam pierwszą wizytę u ginekologa.
Witaj, na pewno jest Ci ciężko teraz, współczuję. Trzymaj się mocno, mam nadzieję, że już niedługo będziesz w stanie się cieszyć z rosnącego brzuszka :)

Cześć ! :) Przywitałam się i zajrzałam tutaj... nie spodziewałam się aż tylu postów!:baffled: Myślałam, że forum dopiero 'rusza', a tu niespodzianka:-) :)
O swoich kg lepiej nie będę się rozpisywać - wystarczy, że muszę baaardzo uważać i baaardzo dużo się ruszać i najlepiej ledwo co przytyć... może znajdzie się jakaś jeszcze "mała ciężarówka" do wspierania? :D
Jesteśmy 3 lata po ślubie, starania planowaliśmy rozpocząć na dobre po Nowym Roku (chciałam spokojnie zgubić kilka kg), ale... no nie przewidzisz :D
Termin pierwszego badania mam na 13.10 i stąd moje pytanie: czy Wasi TŻ byli/wybierają się z Wami?!?!
Cześć! Będę uważać razem z Tobą ;) Mój raczej na pierwszym badaniu nie będzie, a później zobaczymy czy będzie chciał :)

Witam. Jestem tu nowa,ale chyba mogę dołączyć. Dziś robił test i wyszła mu druga kreska. Chyba się cieszę choć trochę się przeraziłam. Mam już w domu 1.5 rocznego synka , który wszedł już w okres buntu dwulatka . Ale mówią że drugie będzie spokojniejsze ... I tego się trzymam

Załączniki

• IMG_20181005_065649015.jpg
    IMG_20181005_065649015.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 96
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Ciężko pogodzić się ze stratą tak bliskiej i ważnej osoby, ale niestety trzeba. Czasu się nie cofnie.Niestety. Tato na pewno byłby szczęśliwy, że po raz drugi zostanie dziadkiem. Wierzę, że tam na górze wie i będzie nad nami czuwał.
Karolcia_22_ciezko o której masz wizytę we wtorek? Ja niby na 18:50, ale znając życie wizyta się opóźni ;) (mój ginekolog to straszna gaduła, ale taki pozytywny człowiek ;) i zawsze wizyty są z minimum godzinnym opóźnieniem ;) )
Aniasz2001 witaj :)
Ja też chwalę się swoimi testami. Kupiłam hurtowo 4 :p
fHKnMwi_jp4C4tEPj1xsnSzs4FO5oeCsntLMbXGDe5Qg_hz4s_s7Og74FyB2JS25UGw_v7ssns0-BUFTjxpFgWsI7jR9hFfyIGywH6DEGZBEyF1iG-T9fukUFy5D5XJ98bYqC-AbfughFjmqVaNuLNbaxHiZ_yvfnG4yTodlngcacPBf-5CxpS473lIjUtTp3_iO7L8eBUuKygu_waLB7FiMd3XMom6NRvZDMFyPQOhwHK3cc0IWu-3OJc399SUgt1p1pxUDKcB6PjTdDLpF5fKMh2kFLt7bPrzx-jOn_VsqLbRQyXJjagrq5Qm3UI6N7mG58I3Pxtv9i0ZS5YiZDWvY6Zsat1J6b5JPB5HI_9oZTMca8HT9tKHypkCZizDCUR39BkXmteTswPoBUabjzd-6KSCBb-hbq9Z8nPljSO2cIOHoZU8XgSsQ5_pFdz_5Yr6gx_PJZGr6LaSIJzkO9gLDyJtWM3-gzC6AxqYEInyCzjDIutKPMzs0cmBbcfSqtgj76USRSgfN6qUK6Rr8mKMss0ucAQcZhOWchgzwWBgaw8oeF5VWY7jfHCcWAlObh8OkzJ6n29zTLLC4UCtgLNO2YKGNncp9m3DEhf80seQCHjGX-OF6HvsRG5WpTTW-aJ7Yeu3TGyJBoo4PK7OE-6_V3MGFce4GjeXoLNBbhPTjYj4hjv9tERKP=w374-h664-no

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Ciężko pogodzić się ze stratą tak bliskiej i ważnej osoby, ale niestety trzeba. Czasu się nie cofnie.Niestety. Tato na pewno byłby szczęśliwy, że po raz drugi zostanie dziadkiem. Wierzę, że tam na górze wie i będzie nad nami czuwał.
Karolcia_22_ciezko o której masz wizytę we wtorek? Ja niby na 18:50, ale znając życie wizyta się opóźni ;) (mój ginekolog to straszna gaduła, ale taki pozytywny człowiek ;) i zawsze wizyty są z minimum godzinnym opóźnieniem ;) )
Aniasz2001 witaj :)
Ja też chwalę się swoimi testami. Kupiłam hurtowo 4 :p
fHKnMwi_jp4C4tEPj1xsnSzs4FO5oeCsntLMbXGDe5Qg_hz4s_s7Og74FyB2JS25UGw_v7ssns0-BUFTjxpFgWsI7jR9hFfyIGywH6DEGZBEyF1iG-T9fukUFy5D5XJ98bYqC-AbfughFjmqVaNuLNbaxHiZ_yvfnG4yTodlngcacPBf-5CxpS473lIjUtTp3_iO7L8eBUuKygu_waLB7FiMd3XMom6NRvZDMFyPQOhwHK3cc0IWu-3OJc399SUgt1p1pxUDKcB6PjTdDLpF5fKMh2kFLt7bPrzx-jOn_VsqLbRQyXJjagrq5Qm3UI6N7mG58I3Pxtv9i0ZS5YiZDWvY6Zsat1J6b5JPB5HI_9oZTMca8HT9tKHypkCZizDCUR39BkXmteTswPoBUabjzd-6KSCBb-hbq9Z8nPljSO2cIOHoZU8XgSsQ5_pFdz_5Yr6gx_PJZGr6LaSIJzkO9gLDyJtWM3-gzC6AxqYEInyCzjDIutKPMzs0cmBbcfSqtgj76USRSgfN6qUK6Rr8mKMss0ucAQcZhOWchgzwWBgaw8oeF5VWY7jfHCcWAlObh8OkzJ6n29zTLLC4UCtgLNO2YKGNncp9m3DEhf80seQCHjGX-OF6HvsRG5WpTTW-aJ7Yeu3TGyJBoo4PK7OE-6_V3MGFce4GjeXoLNBbhPTjYj4hjv9tERKP=w374-h664-no
Ja tak robiłam przy pierwszej ciąży. Chyba z osiem zrobiłam bo nie mogłam uwierzyć ;):p

Witam. Jestem tu nowa,ale chyba mogę dołączyć. Dziś robił test i wyszła mu druga kreska. Chyba się cieszę choć trochę się przeraziłam. Mam już w domu 1.5 rocznego synka , który wszedł już w okres buntu dwulatka . Ale mówią że drugie będzie spokojniejsze ... I tego się trzymam
Witaj [emoji137]
Znowu mi niedobrze :(( co za koszmar, myślałam że mnie to tym razem ominie :(
[emoji853] przyslij troche tych mdlosci do mnie [emoji6]

reklama
A mi się śniła wizyta u ginekologa dzisiaj. Ginekolog w ogóle mi nie znany mnie badał, a w tym samym pomieszczeniu siedziały 3 kobiety, w takiej jakby komisji, za stołem z obrusem i zapisywały to co mówił lekarz. Co za głupoty [emoji87] [emoji85] [emoji87] [emoji85] [emoji85] i pomyśleć, że prawdziwa wizyta dopiero 18.10... aż strach pomyśleć co jeszcze mi się przyśni [emoji28]

Do góry