reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Chyba też muszę ogarnąć coś lepszego niż sam kwas...

Ja chętnie będę z Tobą wagi pilnować :)

.
Super :) na tą chwilę postanowiłam nie jeść słodkości i pić wodę zamiast innych rzeczy, ale... obawiam się, że w pewnym momencie zachcianki mogą mnie pokonać :/

Ja biorę pregne plus

Co do obecności partnera to szczerze mówiąc na pierwszych usg w zasadzie nic takiego pięknego nie widać więc sensu nie widzę :) pozatym nie wiem jak będzie z opieką dla synka w czasie moich wizyt, może być tak że zawsze będę sama chodzić, jedyne co to na prenatalne chce męża wziąć, a mam zamiar wszystkie trzy robić
Mój tż dużo pracuje (po 24h/48h), ale i tak mam nadzieję, że kiedyś się wybierze :)

tż właśnie pracuje i w wolnej chwili podesłał mi fajne 'notatniki', może ktoś skorzysta:
"Być w ciąży i (nie) zwariować. Antyporadnik dla przyszłych rodziców"
"Ja, ciąża i cała reszta. Mój ciążowy notatnik"

reklama

Super :) na tą chwilę postanowiłam nie jeść słodkości i pić wodę zamiast innych rzeczy, ale... obawiam się, że w pewnym momencie zachcianki mogą mnie pokonać :/

Mój tż dużo pracuje (po 24h/48h), ale i tak mam nadzieję, że kiedyś się wybierze :)

tż właśnie pracuje i w wolnej chwili podesłał mi fajne 'notatniki', może ktoś skorzysta:

Podsylam ci fajna stronke z analiza składów sporej ilosci witamin dla kobiet w ciąży [emoji6]

Link do: #2 Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

Chociaż co do płci, ja czuję że będzie kolejny syn, marzę o córeczce, ale czuję synka :p
Ja też czuję synka. Ale szczerze nie mam preferencji. :happy:
80E ??
emoji33.png
a one jeszcze urosną, zwaszcza w okresie kp
emoji6.png

U mnie nikt prawie nie wie wiec nie ma kto wrozyc
emoji6.png
choć tz stawia ze bedzie dziewczynka
emoji14.png
mam nadzieje że się nie myli
emoji14.png

W pierwszej ciąży wszyscy praktycznie obstawiali dziewczynke a tylko jedna osoba chłopca i jest chlopak
emoji3.png
A ja nie mam przeczyć ale tez bym chciala corcie
emoji6.png
Miałam D przez całe życie. Teraz mi tak poszły szybko. Masakra! Życzę Ci córci w takim razie. ❤️
Cześć ! :) Przywitałam się i zajrzałam tutaj... nie spodziewałam się aż tylu postów!:baffled: Myślałam, że forum dopiero 'rusza', a tu niespodzianka:-) :)
O swoich kg lepiej nie będę się rozpisywać - wystarczy, że muszę baaardzo uważać i baaardzo dużo się ruszać i najlepiej ledwo co przytyć... może znajdzie się jakaś jeszcze "mała ciężarówka" do wspierania? :D
Jesteśmy 3 lata po ślubie, starania planowaliśmy rozpocząć na dobre po Nowym Roku (chciałam spokojnie zgubić kilka kg), ale... no nie przewidzisz :D
Termin pierwszego badania mam na 13.10 i stąd moje pytanie: czy Wasi TŻ byli/wybierają się z Wami?!?!
Cześć! Witaj na forum. Mój tż był ze mną. ❤️ Bardzo chciał być i w sumie cieszę się z tego. :happy:
Cześć dziewczyny :)
Jestem tutaj nowa i muszę się rozejrzeć ;)
Mam na imię Magda i jestem mamą Zuzi (ur. 28.01.2012 r.).
28 września zrobiłam pierwszy test ciążowy. W normalnych okolicznościach bardzo byłabym szczęśliwa z tego powodu, ale również 28.09 zmarł nagle mój Kochany Tato :( i bardzo trudno mi z tym wszystkim :(
9 października mam pierwszą wizytę u ginekologa.
Moje kondolencje z powodu taty... I gratulacje za fasolkę! 28.09 dla mnie osobiscie jest piękną datą, świętowałam wtedy 5 lat z moim. Tedy też dowiedzial się że będzie tatą. Buziaki dla Ciebie❤️
Tak, ja wczoraj zaczęłam juz brać Doppelherz Mama aktiv premium
emoji4.png
Ja dzisiaj zaczęłam, dokładnie te same witaminy. Po przestudiowaniu u Pana Tabletki wybrałam właśnie te plus cytrynian magnezu osobno. Dobry wybór, Kamila! :D
Mamy już setną stronę hihi :D
To tempo mnie przeraża! Na plus, hahaha! Po pracy 3 strony zaległości i to co najmniej. :D

Ja też czuję synka. Ale szczerze nie mam preferencji. :happy:

Miałam D przez całe życie. Teraz mi tak poszły szybko. Masakra! Życzę Ci córci w takim razie. [emoji173]️

Cześć! Witaj na forum. Mój tż był ze mną. [emoji173]️ Bardzo chciał być i w sumie cieszę się z tego. :happy:

Moje kondolencje z powodu taty... I gratulacje za fasolkę! 28.09 dla mnie osobiscie jest piękną datą, świętowałam wtedy 5 lat z moim. Tedy też dowiedzial się że będzie tatą. Buziaki dla Ciebie[emoji173]️

Ja dzisiaj zaczęłam, dokładnie te same witaminy. Po przestudiowaniu u Pana Tabletki wybrałam właśnie te plus cytrynian magnezu osobno. Dobry wybór, Kamila! :D

To tempo mnie przeraża! Na plus, hahaha! Po pracy 3 strony zaległości i to co najmniej. :D
Oo widzisz [emoji14] ja tez przejrzałam u pana tabletki i wahalam sie miedzy tymi a Moller's Mama [emoji6]
Dodatkowo biore magnez Chela-Mag B6 Mama [emoji6]

Ja myślę, że u nas też będzie synuś
W pierwszej ciąży miałam piękną cerę, włosy rosły jak szalone, zero pryszczy. A teraz? Pryszcze jak u nastolatki w okresie dojrzewania, włosy wypadają.
A no i cały czas pożeram śledzie w sosie musztardowym

Ja biorę póki co sam kwas foliowy. Powiem wam dziewczyny, ze mimo wcześniejszego poronienia czuje się spokojna o ta ciąże [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry