reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Chyba też muszę ogarnąć coś lepszego niż sam kwas...

Ja chętnie będę z Tobą wagi pilnować :)

.
Super :) na tą chwilę postanowiłam nie jeść słodkości i pić wodę zamiast innych rzeczy, ale... obawiam się, że w pewnym momencie zachcianki mogą mnie pokonać :/

Ja biorę pregne plus

Co do obecności partnera to szczerze mówiąc na pierwszych usg w zasadzie nic takiego pięknego nie widać więc sensu nie widzę :) pozatym nie wiem jak będzie z opieką dla synka w czasie moich wizyt, może być tak że zawsze będę sama chodzić, jedyne co to na prenatalne chce męża wziąć, a mam zamiar wszystkie trzy robić
Mój tż dużo pracuje (po 24h/48h), ale i tak mam nadzieję, że kiedyś się wybierze :)

tż właśnie pracuje i w wolnej chwili podesłał mi fajne 'notatniki', może ktoś skorzysta:
"Być w ciąży i (nie) zwariować. Antyporadnik dla przyszłych rodziców"
"Ja, ciąża i cała reszta. Mój ciążowy notatnik"

reklama

Super :) na tą chwilę postanowiłam nie jeść słodkości i pić wodę zamiast innych rzeczy, ale... obawiam się, że w pewnym momencie zachcianki mogą mnie pokonać :/

Mój tż dużo pracuje (po 24h/48h), ale i tak mam nadzieję, że kiedyś się wybierze :)

tż właśnie pracuje i w wolnej chwili podesłał mi fajne 'notatniki', może ktoś skorzysta:

Podsylam ci fajna stronke z analiza składów sporej ilosci witamin dla kobiet w ciąży [emoji6]

Link do: #2 Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

Chociaż co do płci, ja czuję że będzie kolejny syn, marzę o córeczce, ale czuję synka :p
Ja też czuję synka. Ale szczerze nie mam preferencji. :happy:
80E ??
emoji33.png
a one jeszcze urosną, zwaszcza w okresie kp
emoji6.png

U mnie nikt prawie nie wie wiec nie ma kto wrozyc
emoji6.png
choć tz stawia ze bedzie dziewczynka
emoji14.png
mam nadzieje że się nie myli
emoji14.png

W pierwszej ciąży wszyscy praktycznie obstawiali dziewczynke a tylko jedna osoba chłopca i jest chlopak
emoji3.png
A ja nie mam przeczyć ale tez bym chciala corcie
emoji6.png
Miałam D przez całe życie. Teraz mi tak poszły szybko. Masakra! Życzę Ci córci w takim razie. ❤️
Cześć ! :) Przywitałam się i zajrzałam tutaj... nie spodziewałam się aż tylu postów!:baffled: Myślałam, że forum dopiero 'rusza', a tu niespodzianka:-) :)
O swoich kg lepiej nie będę się rozpisywać - wystarczy, że muszę baaardzo uważać i baaardzo dużo się ruszać i najlepiej ledwo co przytyć... może znajdzie się jakaś jeszcze "mała ciężarówka" do wspierania? :D
Jesteśmy 3 lata po ślubie, starania planowaliśmy rozpocząć na dobre po Nowym Roku (chciałam spokojnie zgubić kilka kg), ale... no nie przewidzisz :D
Termin pierwszego badania mam na 13.10 i stąd moje pytanie: czy Wasi TŻ byli/wybierają się z Wami?!?!
Cześć! Witaj na forum. Mój tż był ze mną. ❤️ Bardzo chciał być i w sumie cieszę się z tego. :happy:
Cześć dziewczyny :)
Jestem tutaj nowa i muszę się rozejrzeć ;)
Mam na imię Magda i jestem mamą Zuzi (ur. 28.01.2012 r.).
28 września zrobiłam pierwszy test ciążowy. W normalnych okolicznościach bardzo byłabym szczęśliwa z tego powodu, ale również 28.09 zmarł nagle mój Kochany Tato :( i bardzo trudno mi z tym wszystkim :(
9 października mam pierwszą wizytę u ginekologa.
Moje kondolencje z powodu taty... I gratulacje za fasolkę! 28.09 dla mnie osobiscie jest piękną datą, świętowałam wtedy 5 lat z moim. Tedy też dowiedzial się że będzie tatą. Buziaki dla Ciebie❤️
Tak, ja wczoraj zaczęłam juz brać Doppelherz Mama aktiv premium
emoji4.png
Ja dzisiaj zaczęłam, dokładnie te same witaminy. Po przestudiowaniu u Pana Tabletki wybrałam właśnie te plus cytrynian magnezu osobno. Dobry wybór, Kamila! :D
Mamy już setną stronę hihi :D
To tempo mnie przeraża! Na plus, hahaha! Po pracy 3 strony zaległości i to co najmniej. :D

Ja też czuję synka. Ale szczerze nie mam preferencji. :happy:

Miałam D przez całe życie. Teraz mi tak poszły szybko. Masakra! Życzę Ci córci w takim razie. [emoji173]️

Cześć! Witaj na forum. Mój tż był ze mną. [emoji173]️ Bardzo chciał być i w sumie cieszę się z tego. :happy:

Moje kondolencje z powodu taty... I gratulacje za fasolkę! 28.09 dla mnie osobiscie jest piękną datą, świętowałam wtedy 5 lat z moim. Tedy też dowiedzial się że będzie tatą. Buziaki dla Ciebie[emoji173]️

Ja dzisiaj zaczęłam, dokładnie te same witaminy. Po przestudiowaniu u Pana Tabletki wybrałam właśnie te plus cytrynian magnezu osobno. Dobry wybór, Kamila! :D

To tempo mnie przeraża! Na plus, hahaha! Po pracy 3 strony zaległości i to co najmniej. :D
Oo widzisz [emoji14] ja tez przejrzałam u pana tabletki i wahalam sie miedzy tymi a Moller's Mama [emoji6]
Dodatkowo biore magnez Chela-Mag B6 Mama [emoji6]

Ja myślę, że u nas też będzie synuś
W pierwszej ciąży miałam piękną cerę, włosy rosły jak szalone, zero pryszczy. A teraz? Pryszcze jak u nastolatki w okresie dojrzewania, włosy wypadają.
A no i cały czas pożeram śledzie w sosie musztardowym

Ja biorę póki co sam kwas foliowy. Powiem wam dziewczyny, ze mimo wcześniejszego poronienia czuje się spokojna o ta ciąże [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry