reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Współczuję dziewczyny bolu glowy [emoji22]
A weźcie mi dziewczyny wytlumaczcie bo ja już glupieje serio. Jak dziś zaczęłam.10+0 to mam 10 czy 11 tydzień? No.szlag mnie trafi zaraz
Zaczelas 11 [emoji6] ale według lekarza to bedzie jeszcze 10 [emoji14]

Jakos nie umiem pojac ze u mnie to juz 4msc ciazy sie zaczął [emoji33] zdecydowanie za szybko to leci [emoji57]

Screenshot_2018-11-24-10-28-34.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-24-10-28-34.jpeg
    Screenshot_2018-11-24-10-28-34.jpeg
    59 KB · Wyświetleń: 258
reklama
Hej. U mnie kicha... Wczoraj podczas stosunku zaczęłam krwawic, trwalo to z jakaś godzinę a od rana boli mnie brzuch po lewej stronie. Wzielam no spe i trochę minęło, ale tz twierdzi że muszę jechać do szpitala... Czy u Was też po krwawieniu występował ból, kłucie? Może nie warto panikowac... Tym bardziej, że dziś i jutro nie przyjmuje żaden normalny gin[emoji21]

Ja na Twoim miejscu by nie czekała tylko jechała na IP. Ja dwa dni temu dostałam dość mocnego krwawienia. Już prawie zawału dostałam. Ale się na szczęście okazało, że to tylko krwiak.. Niestety muszę leżeć w łóżku i wypoczywać żeby krwiak się nie powiększał. Do tej pory plamię z odrobiną krwi, ale wiem że z dzieckiem jest wszystko dobrze bo sobie słucham serduszka :)

Współczuję dziewczyny bolu glowy [emoji22] Zaczelas 11 [emoji6] ale według lekarza to bedzie jeszcze 10 [emoji14]

Jakos nie umiem pojac ze u mnie to juz 4msc ciazy sie zaczął [emoji33] zdecydowanie za szybko to leci [emoji57]

Zobacz załącznik 919189
No strasznie szybko ... ja niedawno test robilam a już zaraz prenatalne....

No masakra jak szybko [emoji33]
Te 94dni mina baaardzo szybko i zaraz bedzie 100dniowka a potem to jeszcze szybciej pojdzie [emoji57]
Dziewczyny co to za apka?

U mnie noc do kitu...młody z gorączką wiercil się i jeczał coś przez sen. Jestem dziś wrakiem, dobrze że dziś sobota.

reklama
Do góry