reklama
Monafkinia
Fanka BB :)
Ja tez bym jechała do szpitala jak nie masz szans na prywatną wizytę u kogoś w weekend.Hej. U mnie kicha... Wczoraj podczas stosunku zaczęłam krwawic, trwalo to z jakaś godzinę a od rana boli mnie brzuch po lewej stronie. Wzielam no spe i trochę minęło, ale tz twierdzi że muszę jechać do szpitala... Czy u Was też po krwawieniu występował ból, kłucie? Może nie warto panikowac... Tym bardziej, że dziś i jutro nie przyjmuje żaden normalny gin[emoji21]
Co innego mała plamka po stosunku, mogło wyjść podrażnienie, bo wszystko mamy bardziej ukrwione.
Ale jeśli miałaś krwawienie, to ja nie wiem jak możesz spokojnie siedzieć w domu
U nas tez dzisiaj zakupy trzeba kupic czape i sniegowce synkowiCześć laseczki ja dopiero się ocklam pije wlasnie kawkę sobotnia i zmykam na zakupy z młodą bo kozaki trzeba kupić popoli się zimno u nas zaczyna robić
Vivienne 1
A tak mnie głowa boli dziś jak tylko wstałam.... No masakra.U nas tez dzisiaj zakupy trzeba kupic czape i sniegowce synkowi
Pianistka1991
Łączę się w bólu. To jeden z tych dni, gdy po kilku krokach nie mogę złapać oddechu ze zmęczenia.. a tyle zaplanowałam na dziś [emoji849]A tak mnie głowa boli dziś jak tylko wstałam.... No masakra.
Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze, ale jak pomysle ile ludzi bedzie w sklepach to mi sie slbo robi a jeszcze w sklepie do ktorego jedziemy dzisiaj fizjoterapeuta bada stopki dzieciakow i pewnie beda tlumy.A tak mnie głowa boli dziś jak tylko wstałam.... No masakra.
Vivienne 1
A weźcie mi dziewczyny wytlumaczcie bo ja już glupieje serio. Jak dziś zaczęłam.10+0 to mam 10 czy 11 tydzień? No.szlag mnie trafi zaraz
Vivienne 1
Skonczony 10 a zaczęty 11? Czyli jestem w 11 tygodniu?A weźcie mi dziewczyny wytlumaczcie bo ja już glupieje serio. Jak dziś zaczęłam.10+0 to mam 10 czy 11 tydzień? No.szlag mnie trafi zaraz
reklama
Dla lekarzy skonczony 10 i oni oczekuja odpowiedzi ze 10 tydzień. My mamuśki sobie zawsze dodajemy ten tydzien i mowimy ze rozpoczety 11Skonczony 10 a zaczęty 11? Czyli jestem w 11 tygodniu?