reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam sie sobotnie.
Wczoraj po pracy mielismy wyjście Adrzejkowe z ludzmi z pracy i do domu wrocilan o 00:30. A rano syn wstał o 6:30 także trochę sie nie wyspalam. Za chwile wyjeżdżamy z domu, bo mąż musi zmenic auto i jedziemy kilka poogladac.

Ja dzisiaj mam 10tc i tez sie zastanawiam kiedy to zlecialo.

Hej. U mnie kicha... Wczoraj podczas stosunku zaczęłam krwawic, trwalo to z jakaś godzinę a od rana boli mnie brzuch po lewej stronie. Wzielam no spe i trochę minęło, ale tz twierdzi że muszę jechać do szpitala... Czy u Was też po krwawieniu występował ból, kłucie? Może nie warto panikowac... Tym bardziej, że dziś i jutro nie przyjmuje żaden normalny gin[emoji21]
Jeśli oprócz krwawienia jest ból, to ja by od razu jechała, może to nic poważnego, ale zawsze lepiej sprawdzić

A weźcie mi dziewczyny wytlumaczcie bo ja już glupieje serio. Jak dziś zaczęłam.10+0 to mam 10 czy 11 tydzień? No.szlag mnie trafi zaraz
Skończyłaś 10 i to interesuje lekarzy a zaczęłaś 11 i to my zwykle mówimy, bo nam to lepiej brzmi ;)

Właśnie się objadlam goframi z bitą śmietaną, takie wypaśne drugie śniadanie dzisiaj zaserwowałam ;) zdaje się, że zaczyna się czas słodkich smaków :D

Jeśli oprócz krwawienia jest ból, to ja by od razu jechała, może to nic poważnego, ale zawsze lepiej sprawdzić

Skończyłaś 10 i to interesuje lekarzy a zaczęłaś 11 i to my zwykle mówimy, bo nam to lepiej brzmi ;)

Właśnie się objadlam goframi z bitą śmietaną, takie wypaśne drugie śniadanie dzisiaj zaserwowałam ;) zdaje się, że zaczyna się czas słodkich smaków :D
Gofry, mniamm!!! Moja dziewczynka lub slodki chłopaczek właśnie przebiera nóżkami na samą myśl [emoji1][emoji854][emoji1]

Ja sobie chyba w poniedziałek kupie spodnie ciazowe [emoji848] niby nie mialam nic typowo ciazowego kupowac ale mam okazję kupic na olx dwie pary za 20zł wiec chyba sie skusze [emoji14]

reklama
Macie jakieś pomysły na obiadek?
To mój, nie wysiliłam się ale mąż w delegacji więc nie mam komu gotować [emoji39][emoji39][emoji39]
20181124_123415.jpeg

Załączniki

• 20181124_123415.jpeg
    20181124_123415.jpeg
    86,5 KB · Wyświetleń: 324
Do góry