reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Czyli jako pierwsza rozpoczynasz 2 trymestr dziś [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4]Witam dziś zaczynam już 14 tydzień i aż mnie to przeraża bo dopiero co robiłam test....
Jedne Apki pokazują że już dziś drugi trymestr a jedne jak się skończy 14 tydzień, dlatego sama już nie wiemCzyli jako pierwsza rozpoczynasz 2 trymestr dziś [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4]
Pianistka1991
Niektóre interpretują z rozpoczęciem, inne z zakończeniem 14 tygodnia... ja tam sobie będę dodawać bo już się Bąbla doczekać nie mogę [emoji38][emoji39]Jedne Apki pokazują że już dziś drugi trymestr a jedne jak się skończy 14 tydzień, dlatego sama już nie wiem
Załączniki
Pianistka1991
Wypiłam kawę, a teraz się gorzej poczułam i mam puls 98. Ach [emoji849]
Vivienne 1
Gratulacje piękny dzidziuśDziewczyny melduje się po prenatalnych, to moje prawie 6cm szczęścia
Vivienne 1
Cześć laseczki ja dopiero się ocklam pije wlasnie kawkę sobotnia i zmykam na zakupy z młodą bo kozaki trzeba kupić popoli się zimno u nas zaczyna robić
Vivienne 1
@Silje1008 napewno będzie dobrze . Czekamy na wyniki
agut90
Hej. U mnie kicha... Wczoraj podczas stosunku zaczęłam krwawic, trwalo to z jakaś godzinę a od rana boli mnie brzuch po lewej stronie. Wzielam no spe i trochę minęło, ale tz twierdzi że muszę jechać do szpitala... Czy u Was też po krwawieniu występował ból, kłucie? Może nie warto panikowac... Tym bardziej, że dziś i jutro nie przyjmuje żaden normalny gin[emoji21]
reklama
Pianistka1991
Jechałabym na Twoim miejscu do szpitala... być może to nic poważnego, a oszczędzisz sobie stresu. Ja nie miałam żadnego krwawienia, ale jakby się pojawiło to już bym odpalała samochód.Hej. U mnie kicha... Wczoraj podczas stosunku zaczęłam krwawic, trwalo to z jakaś godzinę a od rana boli mnie brzuch po lewej stronie. Wzielam no spe i trochę minęło, ale tz twierdzi że muszę jechać do szpitala... Czy u Was też po krwawieniu występował ból, kłucie? Może nie warto panikowac... Tym bardziej, że dziś i jutro nie przyjmuje żaden normalny gin[emoji21]