reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć dziewczyny :)
Jestem tutaj nowa i muszę się rozejrzeć ;)
Mam na imię Magda i jestem mamą Zuzi (ur. 28.01.2012 r.).
28 września zrobiłam pierwszy test ciążowy. W normalnych okolicznościach bardzo byłabym szczęśliwa z tego powodu, ale również 28.09 zmarł nagle mój Kochany Tato :( i bardzo trudno mi z tym wszystkim :(
9 października mam pierwszą wizytę u ginekologa.

Wyrazy współczucia ... :( okropny okres... życzę dużo siły i mimo wszystko pozytywnych myśli :*

reklama
28 września zrobiłam pierwszy test ciążowy. W normalnych okolicznościach bardzo byłabym szczęśliwa z tego powodu, ale również 28.09 zmarł nagle mój Kochany Tato :( i bardzo trudno mi z tym wszystkim :(
Witaj [emoji137] przykro mi z powodu twojego taty i jednocześnie gratuluje ciazy [emoji4]
Cześć ! :) Przywitałam się i zajrzałam tutaj... nie spodziewałam się aż tylu postów!:baffled: Myślałam, że forum dopiero 'rusza', a tu niespodzianka:-) :)
O swoich kg lepiej nie będę się rozpisywać - wystarczy, że muszę baaardzo uważać i baaardzo dużo się ruszać i najlepiej ledwo co przytyć... może znajdzie się jakaś jeszcze "mała ciężarówka" do wspierania? :D
Jesteśmy 3 lata po ślubie, starania planowaliśmy rozpocząć na dobre po Nowym Roku (chciałam spokojnie zgubić kilka kg), ale... no nie przewidzisz :D
Termin pierwszego badania mam na 13.10 i stąd moje pytanie: czy Wasi TŻ byli/wybierają się z Wami?!?!
Witaj wsrod nas [emoji6]Ja mojego nie biore, ani na pierwsza ani na żadna wizyte[emoji6]

W pierwszej ciąży mąż byl ze mna na drugim i większości pozostalych usg. Widział już duzo wiecej w zyciu niz usg przez pochwe :p po prostu patrzyl na monitor a nie na moje krocze :D

Nie wiem czy ktoś już o to pytał... przyjmujecie już jakieś witaminy? Czy sam kwas foliowy...
I czy polecacie jakiś konkretny, sprawdzony prócz Foliku? :)

Nie wiem czy ktoś już o to pytał... przyjmujecie już jakieś witaminy? Czy sam kwas foliowy...
Ja biorę pregne plus

Co do obecności partnera to szczerze mówiąc na pierwszych usg w zasadzie nic takiego pięknego nie widać więc sensu nie widzę :) pozatym nie wiem jak będzie z opieką dla synka w czasie moich wizyt, może być tak że zawsze będę sama chodzić, jedyne co to na prenatalne chce męża wziąć, a mam zamiar wszystkie trzy robić

Poprzedni trwal 57 dni i byl bezowulacyyjny i wywolany luteina.
Poprzednie jak w zegarku zawsze 30 dni trwaly. A jak chcieliśmy starać sie o bobo to takie dziwne historie sie zaczęły.
Rzeczywiście dziwnie, skoro nic się wcześniej nie działo.. Mam nadzieję że teraz już będzie ok :)

Chociaż co do płci, ja czuję że będzie kolejny syn, marzę o córeczce, ale czuję synka :p
Moja siostra, jedyna która wie, obstawia syna :) mi się śni chłopak, ale pewnie dlatego że bym chciała :D
Bardzo mi przykro :( definicja koła życia.. Mam nadzieję, że twoja ciąża będzie łatwa i zdrowa :)

Cześć ! :) Przywitałam się i zajrzałam tutaj... nie spodziewałam się aż tylu postów!:baffled: Myślałam, że forum dopiero 'rusza', a tu niespodzianka:-) :)
O swoich kg lepiej nie będę się rozpisywać - wystarczy, że muszę baaardzo uważać i baaardzo dużo się ruszać i najlepiej ledwo co przytyć... może znajdzie się jakaś jeszcze "mała ciężarówka" do wspierania? :D
Jesteśmy 3 lata po ślubie, starania planowaliśmy rozpocząć na dobre po Nowym Roku (chciałam spokojnie zgubić kilka kg), ale... no nie przewidzisz :D
Termin pierwszego badania mam na 13.10 i stąd moje pytanie: czy Wasi TŻ byli/wybierają się z Wami?!?!
Moj na usg pójdzie ze mną, w uk jak robią to i tak pod prześcieradłem takim :D
Ja chętnie będę z Tobą wagi pilnować :)

Prenatal Uno od tygodnia, wcześniej Femibion.

Ja wiem ze nie bedzie mozliwosci brac tz na zadne usg bo niestety ale nie ma kto pilnowac w tym czasie mlodego więc siłą rzeczy bede chodzic sama [emoji6]

reklama
Kurcze wspomniałam o preparacie na przeziębienie dla kobiet w ciąży (podałam nazwę) i wyskakuje, że spam i post musi zostać zatwierdzony przez moderatora . . .

Do góry