reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja też będę oglądać Minionki mimo, że nie mam dzieci, ale lubię tą bajkę :)
A w co gra Twój mąż, bo mój też wiecznie siedzi i gra w World of tanks :p
Moj ostatnio odpuścił sobie WoT bo go to wkurzalo ale tez dlugo i czesto w to gral [emoji14] sama gram czasami w Wot blitz na telefonie [emoji38] no bo w sumie poki co to czolgiste mam w domu to co mam robic [emoji28]sie nieraz smialam z niego ze w pracy czolgi, wracal do domu i od razu czolgi w grze [emoji28]
Teraz gra w jakieś dziwne cos, EVE sie nazywa chyba [emoji14]jakies statki kosmiczne i te sprawy [emoji14]

A co do minionkow to juz kazda część na pamiec znam [emoji38] mlody mial jakis czas taka faze na to ze w kółko ogladalismy [emoji38]

Jak w każdym zawodzie, aczkolwiek żeby pracować w takich miejscach jakąś konkretną szkols trzeba mieć i kształcić się w tym kierunku, więc też kompletnie tego nie rozumiem ... pracując z dziećmi trzeba trzymać nerwy na wodzy i mieć podejście ... No ale cóż oby naszych dzieci nigdy nie spotkała taka przykrość że strony nieodpowiednich pedagogów

Zgadzam się z tym, tez Naszym dzieciom tego zycze:) ja z tego co pamietam to zawsze miałam świetnych nauczycieli:))

Nawet większy i dużo bardziej denerwujacy niz dziecko! Ja tez częściej narzekam na rodziców niż na dzieci...

Mam nadzieję że jak sama już będę matką to bede właśnie taka "mądra" jak jestem teraz kiedy narzekam na niektórych rodziców...

No ale dziewczyny...w tym roku mialam taka sytuację ze przyszla do przedszkola nowa dziewczynka i oczywiscie plakala przy wejsciu...jak zdecydowana wiekszosc dzieci...aaale co najgorsze matka plakala razem z nią...i jak wtedy dziecko ma myslec ze przedszkole to cos fajnego skoro matka placze kiedy go tak zostawia? No jak...

No a masz dzieci? Bo ja akurat słyszałam opinie, ze oddanie pierwszy raz dziecka czy to żłobka, czy przedszkola to dla młodego stażem rodzica tez trauma... to jeszcze przede mną. Ale nie krytykowalabym płaczu mamy. Oczywiście najlepiej zeby płakała tak, by dziec nie widział, ale emocje to emocje

Jakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
A ja jadę do znajomych, mąż się napije piwa a mi koleżanka zrobi paznokcie :D i zamawiamy pizzę, także rozpusta pełna. A jutro idziemy na imprezę andrzejkowa, czas się trochę ogarnąć [emoji23]

reklama
Myślę, że jest wręcz wskazany do ujędrnienia ciała, które jest wystawiane na nie lada próbę [emoji6] wiadomo, że im bardziej naturalny tym lepiej - ja lubię peeling oliwa z oliwek + kawa [emoji4]

Ooo , a kawowego to słyszałam, ze nie można. Przez kofeinę, która dla dzidzi jest niedobra:/
Teraz to zgłupiałam. Ale akurat z kawowym się wstrzymam, tak dla świetego spokoju

Do góry