reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
To mój plan na wieczór, nic wiecej mnie absolutnie dziś już nie interesuje [emoji39][emoji38]
20181123_175658.jpeg

Załączniki

• 20181123_175658.jpeg
    20181123_175658.jpeg
    98,9 KB · Wyświetleń: 257
reklama
Już pędzę. A peeling taki na ciało można robić? Się zastanawiam właśnie bo mam i zawsze robiłam raz w tygodniu a teraz to nie wiem?
Myślę, że jest wręcz wskazany do ujędrnienia ciała, które jest wystawiane na nie lada próbę [emoji6] wiadomo, że im bardziej naturalny tym lepiej - ja lubię peeling oliwa z oliwek + kawa [emoji4]

reklama
Jakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
Ja też będę oglądać Minionki mimo, że nie mam dzieci, ale lubię tą bajkę :)
A w co gra Twój mąż, bo mój też wiecznie siedzi i gra w World of tanks :p

Do góry