reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
To mój plan na wieczór, nic wiecej mnie absolutnie dziś już nie interesuje [emoji39][emoji38]
20181123_175658.jpeg

Załączniki

• 20181123_175658.jpeg
    20181123_175658.jpeg
    98,9 KB · Wyświetleń: 252
reklama
Już pędzę. A peeling taki na ciało można robić? Się zastanawiam właśnie bo mam i zawsze robiłam raz w tygodniu a teraz to nie wiem?
Myślę, że jest wręcz wskazany do ujędrnienia ciała, które jest wystawiane na nie lada próbę [emoji6] wiadomo, że im bardziej naturalny tym lepiej - ja lubię peeling oliwa z oliwek + kawa [emoji4]

reklama
Jakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
Ja też będę oglądać Minionki mimo, że nie mam dzieci, ale lubię tą bajkę :)
A w co gra Twój mąż, bo mój też wiecznie siedzi i gra w World of tanks :p

Do góry