U Ciebie to pewnie dopiero problem... Bo przeciez dziecko na pewno ma swietny słuch i najlepiej graA roszczeniowi rodzice patrzący bezkrytycznie na swoje dziecko to już kolejny problem [emoji39]
reklama
No to jest straszne. Ja zawsze bylam dzielna plakalam po wyjsciuNawet większy i dużo bardziej denerwujacy niz dziecko! Ja tez częściej narzekam na rodziców niż na dzieci...
Mam nadzieję że jak sama już będę matką to bede właśnie taka "mądra" jak jestem teraz kiedy narzekam na niektórych rodziców...
No ale dziewczyny...w tym roku mialam taka sytuację ze przyszla do przedszkola nowa dziewczynka i oczywiscie plakala przy wejsciu...jak zdecydowana wiekszosc dzieci...aaale co najgorsze matka plakala razem z nią...i jak wtedy dziecko ma myslec ze przedszkole to cos fajnego skoro matka placze kiedy go tak zostawia? No jak...
Mi sie wydaje, ze ja jestem ta fajna mama. Uwazam swoje dziecko za najpieknieksze j najmadrzejsze ale tego nie musza wszyscy popierać, wiec sie z tym nie obnosze no i gemeralnie raczej nie jestem z tych rozczeniowych mam
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Eh znow popołudnie i u mnie normalnie jakby baterie byly na wyczerpaniu [emoji52] musze sie za kazdym razem polozyc i pospac... wlasnie przed chwila zasnelam w sypialni ale ze tz gra na kompie i gada cos do kumpli w tej grze to sie obudzilam i przenosze sie do salonu dalej spac [emoji52]
Konwalia90
Chciałabym taka byćNo to jest straszne. Ja zawsze bylam dzielna plakalam po wyjsciu
Mi sie wydaje, ze ja jestem ta fajna mama. Uwazam swoje dziecko za najpieknieksze j najmadrzejsze ale tego nie musza wszyscy popierać, wiec sie z tym nie obnosze no i gemeralnie raczej nie jestem z tych rozczeniowych mam
Nat Bluebell
Dziś kolejny długi dzień, jeszcze 2h pracy, potem znowu optyk a potem na gitarę
A już bym spać poszła...
Brzuch czasem pobolewa ale plamienie już ustalo, więc mam nadzieję że niebezpieczeństwo minęło. Jutro kończę 12tc i mam nadzieję że niedługo trochę energii mi wróci.
Dzisiaj szefowa pytała jak się czuję i czy na pewno mogę dalej pracować, mam jej koniecznie dawać znać jeśli coś będzie nie tak.
Na wszelki wypadek kupujemy właśnie superkompa, żebym mogła pracować w domu.
Kupiłam też wózek i fotelik, bo te największe wydatki też chcę mieć z głowy.
A już bym spać poszła...
Brzuch czasem pobolewa ale plamienie już ustalo, więc mam nadzieję że niebezpieczeństwo minęło. Jutro kończę 12tc i mam nadzieję że niedługo trochę energii mi wróci.
Dzisiaj szefowa pytała jak się czuję i czy na pewno mogę dalej pracować, mam jej koniecznie dawać znać jeśli coś będzie nie tak.
Na wszelki wypadek kupujemy właśnie superkompa, żebym mogła pracować w domu.
Kupiłam też wózek i fotelik, bo te największe wydatki też chcę mieć z głowy.
Nati88
Albo Ci rodzice co odprowadzają dziecko i pół godziny się żegnają, ściskają, całują jakby to dziecko tam na noc zostawało.....i jeszcze tekst: a będziesz tęsknić za mamusią? I wtedy takie dziecko same rozklejają. Ja zawsze krótko buziak,przytulas i pa, za drzwi sali i mnie nie było. Wiadomo że na początku łatwo mi nie było i zerkałam zza winkla czy wszystko ok ale zdecydowanie taka postawa dziecku pomaga.Nawet większy i dużo bardziej denerwujacy niz dziecko! Ja tez częściej narzekam na rodziców niż na dzieci...
Mam nadzieję że jak sama już będę matką to bede właśnie taka "mądra" jak jestem teraz kiedy narzekam na niektórych rodziców...
No ale dziewczyny...w tym roku mialam taka sytuację ze przyszla do przedszkola nowa dziewczynka i oczywiscie plakala przy wejsciu...jak zdecydowana wiekszosc dzieci...aaale co najgorsze matka plakala razem z nią...i jak wtedy dziecko ma myslec ze przedszkole to cos fajnego skoro matka placze kiedy go tak zostawia? No jak...
Nati88
Ja tak samo, jak jakieś dziecko moje atakowało to prosiłam panią żeby na to zwróciła uwagę ale jak moje coś nabroiło to kara mu sie należy jak każdemu.No to jest straszne. Ja zawsze bylam dzielna plakalam po wyjsciu
Kaamilaaa
Jakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
Nati88
Ja mam o tej godzinie przypływ energii wiec staram się nadrobić zaległości w sprzątaniu A pozniej bede robic mojej mamie paznokcie bo jutro na Andrzejki idzie [emoji6] A moje dzieci dzisiaj cały czas się ładnie bawiąJakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
reklama
Vivienne 1
A ja kapuśniak gotuje ktos tu wspominał o kapuście kiszonej i poleglam[emoji4][emoji39]Ja mam o tej godzinie przypływ energii wiec staram się nadrobić zaległości w sprzątaniu A pozniej bede robic mojej mamie paznokcie bo jutro na Andrzejki idzie [emoji6] A moje dzieci dzisiaj cały czas się ładnie bawią