reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE] AVET
robiłaś badania u dr dudarewicza (lodz)? tak zauważyłam po danych na wydruku. powiedz mi jak jesteś zadowolona? w styczniu bd w pl :) już mam bilety i planuje właśnie do niego się przejść na usg.to będzie ok 20 tyg to świetny moment. Można się zapisać ż dnia na dzień czy trzeba wcześniej ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem co jesz ale rośnie jak na drożdżach [emoji12] [emoji1] [emoji13] moja też w zeszłym tygodniu była duża aż przesunął się termin A w tym tygodniu urosła nawet nie centymetr.... dwóch innych lekarzy ..pewnie to zależy od sprzętu ...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

AVET
robiłaś badania u dr dudarewicza (lodz)? tak zauważyłam po danych na wydruku. powiedz mi jak jesteś zadowolona? w styczniu bd w pl :) już mam bilety i planuje właśnie do niego się przejść na usg.to będzie ok 20 tyg to świetny moment. Można się zapisać ż dnia na dzień czy trzeba wcześniej ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Jesli chcesz u samego dudarewicza juz sie zapisz ;) trzeba kilka tygodni wcześniej. Ja byłam nie konkretnie u dudarewicza ale u jego współpracownicy - bardzo polecam. Pełna profeska i bardzo miło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja już po prenatalnych w końcu w domu. Badanie trwało godzinę jak nie lepiej i wszystko super. Dziecko zamierzone dosłownie wszystko co się tylko dało mimo że rozrabialo :-) lekarz.powiedział że na tym etapie nie określa płci ale ze zdjęcia jak sam stwierdził można domniemac ze chłopiec. Wszystko co robił dokładnie mi tłumaczył i nie musiałam się wykręcac by widzieć obraz bo nad nogami do sufitu miałam przyczepiony telewizor na którym wszystko super widziałam :-) krew oddałam i tak dla pewności na badanie. Jestem mega zadowolona i spokojna. A to mój maluszek :-)

1511296014-72d819a6f3bf60a1-aaaaaa.jpeg

Hej ja już po prenatalnych w końcu w domu. Badanie trwało godzinę jak nie lepiej i wszystko super. Dziecko zamierzone dosłownie wszystko co się tylko dało mimo że rozrabialo :-) lekarz.powiedział że na tym etapie nie określa płci ale ze zdjęcia jak sam stwierdził można domniemac ze chłopiec. Wszystko co robił dokładnie mi tłumaczył i nie musiałam się wykręcac by widzieć obraz bo nad nogami do sufitu miałam przyczepiony telewizor na którym wszystko super widziałam :-) krew oddałam i tak dla pewności na badanie. Jestem mega zadowolona i spokojna. A to mój maluszek :-)

Faktycznie chyba chłopczyk[emoji7] [emoji13] super

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i badan. Dziewczyny czy was też czasem tak ciągnie , uciska itp.dzosiaj to mnie normalnie spojenie lonowe boli.....hmmm

Gratulacje! :-D

reklama
A dzidzia duży już bo 7,5 cm ma więc zaś data się przesuwa na 24 maja wg usg i jest to końcówka 13 tygodnia :-) ale może być duże bo mój mąż ma prawie 2m a ja 170

Do góry