reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Hej, dawno się nie odzywałam, nasza Ania też już z nami. Urodziłam 3 czerwca, a teraz dopiero opszytomniałam. Niestety mam b mało pokarmu i malutka musi być dokarmiana. Ciągle jeszcze walczę - biorę **********, piję herbatki dla mam, przystawiam córcię co 2, 3h, stymuluję laktatorem jak mam czas, próbowałam też dokarmiania przez sondę podczas kp ale mi się nie sprawdziło. Może któraś z Was miała podobny problem?

Witam wszystkie czerwcowe mamy [emoji4]
Dziś mój test po 4 miesiącach starań pokazał piękne dwie kreski i wszystko wskazuje na to, że i ja w czerwcu zostanę Mamą [emoji6]
Pozwolę się troszkę tu rozgościć a Wam życzę zdrówka [emoji6]

Witam wszystkie czerwcowe mamy [emoji4]
Dziś mój test po 4 miesiącach starań pokazał piękne dwie kreski i wszystko wskazuje na to, że i ja w czerwcu zostanę Mamą [emoji6]
Pozwolę się troszkę tu rozgościć a Wam życzę zdrówka [emoji6]
Przepraszam, pomyliłam wątki [emoji28] to z radości. Pozdrowienia

reklama
Do góry