reklama
DareToBe
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroChciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
Powodzenia dla Was wszystkich.spokojnej ciąży i lekkiego porodu
Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Bardzo bardzo szkoda.., trzymaj się tam jakoś. PowodzeniaChciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
waniliowe.love
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt duże juz te maluszki [emoji7]
@mi.nu tak bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana
@agakom ja mam częste bólu w spojeniu lonowym czasmai tak po bolewa ze musze usiąść na chwile bo się nie da nic robić i kuje mnie tam też często
Mnie znowu w nocy poród na wiedzil [emoji23] śniło mi się ze poród tak szybko się rozkrecal ze urodziłam w domu [emoji23] potem jechałam do szpitala bo strasznie podbrzusze mnie bolało bo łożysko samo nie wyszło. No i po raz 3 śniło mi się ze to dziewczynka,dziwne bo silne przeczucie na chłopca mam
Rano jak zwykle czuje się beznadziejnie zaraz po obudzeniu mam bieg o przetrwanie do WC bo zawsze rano czyści mnie okropnie.. później do godziny jestem taka osłabiona jak za długo stoję to słabo mi się robi i gorąco
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@mi.nu tak bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana
@agakom ja mam częste bólu w spojeniu lonowym czasmai tak po bolewa ze musze usiąść na chwile bo się nie da nic robić i kuje mnie tam też często
Mnie znowu w nocy poród na wiedzil [emoji23] śniło mi się ze poród tak szybko się rozkrecal ze urodziłam w domu [emoji23] potem jechałam do szpitala bo strasznie podbrzusze mnie bolało bo łożysko samo nie wyszło. No i po raz 3 śniło mi się ze to dziewczynka,dziwne bo silne przeczucie na chłopca mam
Rano jak zwykle czuje się beznadziejnie zaraz po obudzeniu mam bieg o przetrwanie do WC bo zawsze rano czyści mnie okropnie.. później do godziny jestem taka osłabiona jak za długo stoję to słabo mi się robi i gorąco
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ZUZA.80
strasznie mi przykro, wyobrażam sobie co czujesz, bo przechodziłam prze to samo równe 9 lat temu. trzymaj się!Chciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
Ostatnia edycja:
KikaRika
Moderatorka
Przykro mi , trzymaj się :*Chciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny ile u Was stopni?? U nas bylo -2 a u @Mecenasowa27 na polskim biegunie zimna?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: