reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
Ja na 18.45 bo mąż pracuje a chcemy iść razem@AgaRS90 ja też mam wizytę 23.11 na którą masz? ja na 9:30 się zapisałam, planuję zabrać męża, może lekarz pozwoli mu zobaczyć maleństwo, ale słyszałam że on pozwala partnerom dopiero w późniejszym etapie, jak już dzidzia jest większa, nie wiem czemu tak w sumie.
@TamiSu będzie mieć prenatalne w moje urodziny
Genetyczne będą ok 8 grudnia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
@Mecenasowa27 i jak?
A co do płci to naprawdę jest za wcześnie. Za miesiąc już większe prawdopodobieństwo, że lekarz się nie pomyli. Ja powiem szczerze, że na prenatalnych to nawet nie śmiałam pytać o płeć bo ważne dla mnie było tylko czy bobas jest zdrowy.
A co do płci to naprawdę jest za wcześnie. Za miesiąc już większe prawdopodobieństwo, że lekarz się nie pomyli. Ja powiem szczerze, że na prenatalnych to nawet nie śmiałam pytać o płeć bo ważne dla mnie było tylko czy bobas jest zdrowy.
Just&yna
To zależy od lekarza ...najpierw ogląda i mierzy i jakby nie widział to by nie powiedział...Ja zagadalam jak powiedział że jest wszystko ok z malenstwem@Mecenasowa27 i jak?
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Nam w 1szwj ciąży lekarz na USG prenatalnym tym ok 12 tc powiedział że wygląda mu na dziewczynkę i się nie pomylił@Mecenasowa27 i jak?
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie pytałam,pod koniec badania sama zapytała, czy jestem ciekawa jej opinii w kwestii płci. No to powiedzialam, że pewnie@Mecenasowa27 i jak?
Ja mam już parkę, więc naprawdę mi wszystko jedno co się urodzi, nawet jeśli za miesiąc się płeć zmieni to bez znaczenia,byle było zdrowe
reklama
Hej dziewczyny
Ja po kolejnej wizycie u ginekologa ,wszystko dobrze. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Prenatalne + Papp-a mam 12 grudnia.
Wrzucam zdjecie 10t6d
Zobacz załącznik 829888
Gratuluję udanej wizyty
Podziel się: